marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O noua imagine din Batman versus Superman: asa va arata Ben Affleck in costumul Cavalerului Negru

Fanii mai au de asteptat un an pana cand vor putea vedea Batman versus Superman: Dawn of Justice, dar pana atunci se pot delecta cu noi imagini. 

O noua imagine din Batman versus Superman: asa va arata Ben Affleck in costumul Cavalerului Negru

Regizorul Zack Snyder le-a impartasit fanilor doua imagini cu posterele filmului pentru cinematografele IMAX. Daca cele doua aveau logo-ul pus chiar pe fata personajelor, noua imagine ajunsa pe intenet il infatiseaza pe Ben Affleck in costum si masca lui Batman.

 

Astfel, fanii isi pot face o idee despre cum va arata Ben Affleck in rolul lui Batman. Affleck apare usor nebarbierit, purtand masca si un costum combinat intre negru si gri.

 

Primul trailer lansat i-a incantat pe fani, mai ales ca prezinta o atmosfera apasatoare si sumbra, in spiritul filmelor cu eroul din Gotham.

 

 

Batman versus Superman:Dawn of Justice, regizat de Zack Snyder, aduce una dintre cele mai mari si spectaculoase confruntari din lumea super eroilor: Batman versus Superman. Alaturi de ei vor fi si Lex Luthor sau Wonder-Woman. Distributia ii are pe Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Gal Gadot.

 

Batman versus Superman:Dawn of Justice are ca data de lansare 25 martie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies