marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O comedie despre imigranti, filmul cu cele mai mari incasari ale anului in Germania: vezi aici trailerul. VIDEO

"Willkommen bei den Hartmanns" (Bine ati venit la familia Hartmann) a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limba germana cu cel mai bun box office din acest an, relateaza luni The Hollywood Reporter.
O comedie despre imigranti, filmul cu cele mai mari incasari ale anului in Germania: vezi aici trailerul. VIDEO

Comedia despre criza refugiatilor din Europa a regizorului Simon Verhoeven a avut incasari de 2,1 milioane de dolari numai in ultimul weekend, cu circa 230.000 de bilete vandute, ceea ce ridica numarul total de bilete vandute la 2,1 milioane.

Filmul este chiar pe cale sa depaseasca incasarile realizate de un alt film al lui Verhoeven, "Männerherzen" (2009), care a avut incasari de 20,3 milioane de dolari in Germania.

Rolul principal din film este detinut de actrita Senta Berger, care da viata pe marele ecran unei femei instarite din Munchen (Angelika Hartmann) care decide, in contextul politicii portilor deschise a cancelarului Angela Merkel din 2015, sa ia acasa un refugiat african, al carui rol este jucat de actorul belgian Eric Kabongo.

Angelika isi impune in cele din urma dorinta, in ciuda obiectiilor sotului ei si a problemelor legate de diferentele culturale, printre care si reactia xenofoba a vecinilor speriati ai cuplului.

Combinatia dintre subiectul politic actual si umor facil, precum si distributia plina de staruri, din care mai fac parte Elyas M'Barek si Florian David Fitz, a facut din filmul lui Simon Verhoeven un veritabil succes de casa, noteaza The Hollywood Reporter.

"Willkommen bei den Hartmanns" este singurul titlu german care a patruns in top zece al box office-ului din Germania, dominat de blockbuster-uri americane.

Sursa: Agerpres


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies