marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O colaborare de Oscar: Jennifer Lawrence va juca intr-un film regizat de Steven Spielberg, despre viata celebrei fotografe de razboi Lynsey Addario

Jennifer Lawrence pregateste inca un proiect interesant, o noua colaborare de Oscar. Actrita de 24 de ani, premiata cu Oscar, va juca intr-un film regizat de celebrul Steven Spielberg, conform presei straine.

O colaborare de Oscar: Jennifer Lawrence va juca intr-un film regizat de Steven Spielberg, despre viata celebrei fotografe de razboi Lynsey Addario

Warner Bros a cumparat drepturiler de ecranizare a romnului biografic It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War, in fotografa de razboi Lynsey Addario si-a expus memoriile. Rolul acesteia va fi interpretat de nimeni alta decat Jennifer Lawrence, iar regia va fi semnata de Steven Spielberg.


Lynsey Addario a fost fotograf de razboi si a fost in zone de conflict ca Afghanistan, Congo sau Somalia. Ea este una dintre putinele femei fotograf care a reusit sa se impuna intr-un domeniu dominat de barbati. Ea a castigat premiul Pulitzer in 2009.
 


Jennifer Lawrence mai are in agenda inca alte doua filme, in care va portretiza personaje reale. Acum filmeaza pentru productia "Joy", in care o va juca pe Joy Mangaono, antreprenoare americana si inventatoarea celebrului  Miracle Mop.

 


Apoi, ea va incepe filmarile la The Dive, a doua colaborare cu regizorul Francis Lawrence (dupa Hunger Games), care va expune adevarata poveste de dragoste dintre exploratorul cubanez Francisco 'Pipin' Ferreras si exploaratoarea franceza Audrey Mestre.

 



Modifică setările cookies