marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac: Shia La Beouf si Stacy Morgan se dezbraca pentru drama erotica regizata de Lars von Trier, o noua imagine a fost lansata

O noua imagine din thrillerul erotic al lui Lars von Trier a fost lansata si este cea mai scandaloasa de pana acum. Shia LaBeouf si actrita Stacy Martin apar goi intr-o scena din Nymphomaniac, urmatorul film al regizorului danez.

Nymphomaniac: Shia La Beouf si Stacy Morgan se dezbraca pentru drama erotica regizata de Lars von Trier, o noua imagine a fost lansata


Sezonul festivalurilor se apropie, si desi Nymphomaniac nu se afla in acest moment pe lista nici unui mare festival, producatorii filmului isi tin fanii in alerta si prezinta imagini.  

 

Imaginea cu Shia LaBeouf si actrita Stacy Morgan face parte din capitoulul 8 si din partea a doua a filmului, capitol pe care regizorul Lars von Trier l-a descris asa: "Dragostea este dorinta combinata cu gelozie. Desi dragostea este un lucru superficial in ochii cincici ai unui nimfoman, tanara Joe va fi penetrata si dezarmata de el. Numele lui este Jerome."

 

Cu siguranta, Lars von Trier s-a jucat cu cuvintele, iar filmul se anunta a fi nu doar erotic, ci si filosofic, asa cum au spus si producatorii, care au lansat si un clip din film, Chapter 2: Jerome.

 

Lars von Trier promite sa socheze inca o data cu Nyphomaniac, povestea unei femei care isi povesteste experientele sexuale traite de-a lungul timpului. Primul poster este cuminte, insa plin de conotatii sexuale si cu textul: "forget about love". Dar fanii cineastului danez sunt curiosi sa vada trailerul si cat de indraznet va fi. Pana acum, cel mai socant film al danezului ramane Antichristul, care i-a facut pe fani sa lesine in salile de cinema. Protagonista filmului a fost tot Charlotte Gainsbourg, care are rol principal in Nymphomaniac.

 


 

 

 

Pentru punctele culminante din film, von Trier a folosit corpuri din plastic pentru a inlocui staruri precum Shia LaBeouf, Uma Thurman, Stella Skarsgard sau Charlotte Gainsbourg, iar pe langa asta regizorul a utilizat si tehnologie digitala pentru a suprapune scenele pornografice peste cadrele cu actorii.
 

"Am filmat scenele cu actorii pretinzand ca fac sex si apoi am suprapus cadrele in care apar acele corpuri. Deasupra taliei va fi corpul vedetei, iar sub talie cel al dublurilor.", a declarat Vesth pentru Hollywood Reporter. Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

 

Filmul va fi lansat pe 25 decembrie 2013.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies