marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac, noul film al lui Lars von Trier, se va lansa pe 25 decembrie: producatorii explica ce tehnologie au folosit pentru scenele explicite de sex

Desi nu a intrat in competita oficiala de la Cannes, regizorul Lars von Trier se afla in centrul atentiei datorita celui mai nou proiect la sau, Nymphomaniac, pe care producatorii il prezinta intens in aceasta perioada la Festivalul de Film de la Cannes.

Nymphomaniac, noul film al lui Lars von Trier, se va lansa pe 25 decembrie: producatorii explica ce tehnologie au folosit pentru scenele explicite de sex

 

Dupa ce a oferit publicitatii prima imagine cu intreaga distributie din Nymphomaniac, noul film al controversatului regizor Lars von Trier, producatorul Louise Vesth a oferit mai multe detalii despre filmul care urmeaza sa fie la sfarsitul acestui an, pe 25 decembrie. Acesta a confirmat ca pentru o serie de scene de sex s-au folosit de tehnologie digitala, unele dintre acestea fiind realizate cu ajutorul dublurilor.

 

Pentru punctele culminante din film, von Trier a folosit corpuri din plastic pentru a inlocui staruri precum Shia LaBeouf, Uma Thurman, Stella Skarsgard sau Charlotte Gainsbourg, iar pe langa asta regizorul a utilizat si tehnologie digitala pentru a suprapune scenele pornografice peste cadrele cu actorii.

 

"Am filmat scenele cu actorii pretinzand ca fac sex si apoi am suprapus cadrele in care apar acele corpuri. Deasupra taliei va fi corpul vedetei, iar sub talie cel al dublurilor.", a declarat Vesth pentru Hollywood Reporter.

 

 

Unul dintre motivele pentru care filmul lui von Trier nu a intrat in competitia de la Cannes este legat de faptul ca realizarea acestor cadre a presupus mai mult timp decat se calculase initial si, de aceea, filmul nu a fost gata la timp. Nymphomaniac va avea doua parti si doua versiuni, una dintre ele fiind mai "cuminte".


Lars von Trier
promite sa socheze inca o data cu Nyphomaniac, povestea unei femei care isi povesteste experientele sexuale traite de-a lungul timpului. Primul poster este cuminte, insa plin de conotatii sexuale si cu textul: "forget about love". Dar fanii cineastului danez sunt curiosi sa vada trailerul si cat de indraznet va fi. Pana acum, cel mai socant film al danezului ramane Antichristul, care i-a facut pe fani sa lesine in salile de cinema. Protagonista filmului a fost tot Charlotte Gainsbourg, care are rol principal in Nymphomaniac.

 

 

Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

 

Filmul care ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut riolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies