marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu vreau sa mor inca". Jamie Dornan, noul sex simbol al Hollywood-ului, se teme sa nu fie ucis de vreo fana innebunita de povestea din Fifty Shades of Grey

Peste o luna, cinematografele din intreaga lume vor fi asaltate de povestea erotica din "Fifty Shades of Grey". Jamie Dornan, actorul irlandez care il va juca pe miliardarul sexy Christian Grey, a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Details care este cea mai mare teama, dupa ce a preluat rolul.

Nu vreau sa mor inca . Jamie Dornan, noul sex simbol al Hollywood-ului, se teme sa nu fie ucis de vreo fana innebunita de povestea din Fifty Shades of Grey

Actorul principal din Fifty Shades of Grey a declarat ca se teme sa nu fie ucis ca si legenda The Beatles, John Lennon, care a fost ucis de unul dintre fani in 1980.

 

Jamie a spus: "Mi-e jena sa spun asta, dar ma tem sa nu fiu ucis de vreun fan al filmului. Deoarece multi sunt foarte suparati ca am interpretat acest rol. Acum sunt sot si tata. Chiar nu vreau sa mor acum"."Ma tem de opiniile care vor aparea dupa lansarea filmului, chiar daca vor fi pozitive sau negative" a spus starul.

 

 

 

Jamie Dornan este pe val, dupa ce a acceptat rolul principal in "Fifty Shades of Grey", adaptarea romanului erotic omonim. Actorul irlandez, care si-a inceput cariera ca model, a povestit cum s-a pregatit pentru rolul lui Christian Grey, care l-a transformat deja intr-unul dintre actorii cu cea mai rapida ascensiune in 2014. Acesta  a povestit ca a fost intr-un club retras, "sex dungeon" asa cum o numeste, in care clientii isi pot exprima si expune placerile si inclinatiile sado-masochiste. "Am intrat, mi-am luat o bere si am vazut un "dominant" cu doua "supuse". Acesta a devenit apoi consultantul nostru pe durata filmarilor".

 

Cu o luna inainte de lansarea in cinematografe, Fifty Shades of Grey inca este unul dintre cele mai misterioase filme, intrucat mai nimeni de la Hollywood n-a apucat sa-l vada. Producatorii filmului vor sa-l prezinte presei cat mai tarziu, de teama ca nu cumva sa fie divulgate informatii esentiale despre scene din film pe retelele de socializare.

 

Filmul a primit si ratingul de R (Restrictionat minorilor) din partea MPAA, din cauza continutului sexual puternic, intrucat povestea dintre cei doi implica si cateva scene de sado-masochism.

 

 

 

Acest rating inseamna ca tinerii sub 17 ani nu au voie sa vizioneze filmul decat cu acordul unui adult sau sa fie insotiti de adult la vizionare. Deja au aparut primele reactii din partea catorva organizatii ce protesteaza impotriva violentei sexuale, sustinand ca filmul nu face decat sa imbrace sub o forma romantica forme de violenta sexuala si sado-masoschism ce defaimeaza imaginea femeii.

 

Filmul este bazat pe romanul bestseller scris de E.L. James si este unul dintre cele mai asteptate din 2015, iar asta s-a vazut din primele reactii. Imediat dupa lansarea oficiala a trailerului, retelele de socializare au explodat, iar Fity Shades of Grey a devenit cel mai discutat subiect.

 

 

 

Milioane de femei asteapta sa vada filmul adaptat dupa trilogia romanelor erotice scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tanara studenta virgina care se indragosteste de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Rita Ora urmeaza sa o portretize pe Mia, sora lui Christian Grey. Luke Grimes va fi fratele lui Christian Grey, Elliot.

Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015.

 

 

Sursa foto: Details


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies