marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu vei mai fi niciodata in siguranta dupa ce vezi aceste imagini: noul trailer pentru Paranormal Activity 4 face valuri pe internet. De ce s-au speriat fanii

Fanii din intreaga lumea s-au inspaimantat cand s-au uitat la acest video.

Nu vei mai fi niciodata in siguranta dupa ce vezi aceste imagini: noul trailer pentru Paranormal Activity 4 face valuri pe internet. De ce s-au speriat fanii

Daca e octombrie, cinefilii din SUA se pregatesc pentru o pleiada de filme horror, cu apropierea Halloweenu-ului. Pe 19 octombrie, fanii de peste Ocean vor avea parte din nou de evenimente inexplicabile in Paranormal Activity 4.

 

Al doilea trailer pentru Paranormal Activity 4 este la fel de inspaimantator si promite sa ii sperie zdravan pe fanii seriei lansata in 2007. Fanii s-au speriat cand au vazut-o in imagine pe eroina levitand deasupra patului, dupa ce fantomele incep sa ii bantuie casa.
 

Cea mai noua productie este regizata de Henry Joost si Ariel Schulman, iar din distributie fac parte actorii Dianna Agron, Katie Featherston si Brady Allen.


Oren Peli, producator al primelor 3 parti s-a intors ca scenarist in Paranormal Activity 4. Cronologic, actiunea din a patra parte are loc la 5 ani dupa evenimentele din Paranormal Activity 1 si 2,  si la 24 de ani dupa evenimentele din partea a treia.


 


Povestea o are in centru pe Alice (Kathryn Newton) care incepe sa se documenteze cu privire la lucrurile stranii si inexplicabile ce se petrec in casa ei, din  momentul in care o femeie ciudata s-a mutat impreuna cu baiatul ei in cartierul lui Alice. Din acel moment, incep o serie de evenimente paranormale inspaimantoare si casa pare a fi bantuita de spirite rele care vor sa ingrozeasca pe toata lumea.

 


Seria Paranormal Activity a fost declarata cea mai profitabila franciza horror din istoria cinematografiei:  toate cele 3 filme au facut impreuna incasari de peste 576 milioane de $, bugetele lor combinate nedepasind suma de 9 milioane de $.


Realizat in stilul peliculei "The Blair Witch Project" (1999), seria "Paranormal Activity" a stabilit un nou trend la Hollywood.  Filmele urmaresc aventurile unor familii care suspectand ca sunt bantuiti de creaturi paranormale, incep sa-si inregistreze experienta instaland camere de filmat in toate incaperile din case.

Filmele au devenit extrem de populare mai ales dupa ce presa din intreaga lume a inceput sa relateze despre cazurile in care cinefilii lesinau in sali sau aveau atacuri de panica din cauza scenelor de groaza.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies