marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu cred ca voi fi niciodata multumit de cum arat". Jamie Dornan, cel mai sexy actor al momentului, dezvaluie cum i-a fost marcata adolescenta de aspectul fizic

A fost declarat cel mai sexy barbat din lume de revista Glamour, iar rolul miliardarului sexy Christian Grey din Fifty Shades of Grey, l-a transformat in eroul principal in fanteziile a milioane de femei. Cu toate astea, Jamie Dornan declara ca nu este multumit de felul in care arata.
 

Nu cred ca voi fi niciodata multumit de cum arat . Jamie Dornan, cel mai sexy actor al momentului, dezvaluie cum i-a fost marcata adolescenta de aspectul fizic

Fotomodel, devenit celebru dupa ce a fost imaginea colectiei de lenjerie intima Calvin Klein, Jamie Dornan a devenit un sex simbol dupa ce a acceptat sa-l joace pe Christian Grey in filmul erotic Fifty Shades of Grey. Adaptarea cinemaotgrafica a romanului vandut in peste 100 de milioane de copii il aduce pe Jamie intr-un rol sexy si in care este nevoit sa apara destul de des fara tricou sau in scene sexy.


Desi este visat de femeile din lumea intreaga pentru corpul plin de muschi, actorul irlandez a declarat ca nu este multumit de cum arata: "Cand eram mic, am fost complexat pentru ca eram foarte slab si mic. Acum, am 32 de ani si totusi am aceleasi insecuritati. Sunt la fel ca toti ceilalti oameni, am nemultumiri legat de aspectul meu fizic. De fiecare data cand ma uit la mine, am imaginea pustiului slab care eram. Nu conteaza de cate ori esti filmat fara tricou sau fotografii iti spun ca arati bine, in mintea mea raman aceleasi obsesii" a spus starul, conform Daily Mail.


 

In Fifty Shades of Grey, personajul sau este intruchiparea barbatului perfect: inalt, atletic, cu muschii lucrati, Christian Grey a devenit un sex-simbol dinainte de a fi asociat cu un actor asa ca munca lui Jamie Dornan a fost de doua ori mai multa. "Nu am avut la dispozitie decat 4 saptamani pentru acest rol, ca sa fiu in forma. Daca aveam mai mult timp la dispozitie, lucram mai mult la tonifierea muschilor. Dar nici atunci nu cred ca as fi fost multumit total de ce vad" a continuat acesta.

 

 

Jamie Dornan si Keira Knightley, in 2004


Christian Grey si Anastasia Steele, cuplul care a inflacarat imaginatia a peste 100 de milioane de cititori din toata lumea, prinde acum viata in interpretarile lui Jamie Dornan si Dakota Johnson in ecranizarea romanului-fenomen cu acelasi titlu. Luke Grimes e Elliot, fratele lui Christian, Victor Rasuk e José, prietenul apropiat al Anastasiei, Eloise Mumford e Kate, prietena si colega de apartament a Anastasiei, Marcia Gay Harden e dr. Grace Trevelyan Grey, mama lui Christian, Rita Ora e Mia, sora lui Christian, Max Martini e Taylor,  bodyguardul lui Christian, Callum Keith Rennie e Ray, tatal vitreg al Anastasiei, Jennifer Ehle e Carla, mama Anastasiei, iar Dylan Neal e Bob, sotul Carlei. "Cincizeci de umbre ale lui Grey" e regizat de Sam Taylor-Johnson si produs de Michael De Luca si Dana Brunetti, alaturi de E L James, creatoarea seriei de carti. Scenariul filmului e semnat de Kelly Marcel.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies