marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu am mai facut niciodata asa ceva". Ce probleme a avut Sofia Vergara la filmarile pentru Fading Gigolo

Considerata una dintre cele mai atragatoare actrite de la Hollywood, Sofia Vergara a marturisit ca a avut anumite probleme atunci cand a filmat o serie de secvente pentru Fading Gigolo.

Nu am mai facut niciodata asa ceva . Ce probleme a avut Sofia Vergara la filmarile pentru Fading Gigolo


Una din scenele din Fading Gigolo i-a adus fata in fata pe Sofia Vergara, Sharon Stone si John Turturro, intr-un trio care are parte de o seara destul de incendiara, prefatata de cele doua actrite care apar imbracate doar in lenjerie intima.


Pentru aceste secvente, Sofia Vergara a recunoscut ca a avut cateva emotii, cea care a ajutat-o sa treaca peste ele fiind chiar colega sa de platou, Sharon Stone.


"La inceput, am fost destul de emotionanta... Nu am mai facut vreodata asa ceva, nici in viata reala, nici in fata camerelor. Asa ca am fost destul de nervoasa", a declarat actrita de 41 de ani.
 


"Cand am ajuns pe platourile de filmare, Sharon m-a ajutat foarte mult. A fost foarte draguta. Mi-a spus: 'Doar urmeaza-ma. Am facut asta de multe ori, va fi bine, relaxeaza-te", a marturisit Sofia Vergara.


Sofia Vergara a fost desemnata de Askmen.com cea mai dorita femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". Insa, actrita a marturisit ca in tinerete i s-a spus sa isi miscoreze sanii, desi acum este apreciata in intreaga lume pentru formele ei voluptoase.


 


"Fading Gigolo" este regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu si a produs de Jeffrey Kusama-Hinte si de compania franceza MK2. In film, Turturro si Allen interpreteaza rolurile a doi buni prieteni, ramasi fara bani, care decid sa se lanseze impreuna in industria prostitutiei si care atrag din aceasta cauza suspiciunea comunitatii evreiesti in care traiesc.


Fading Gigolo/Gigolo de ocazie va avea premiera pe 2 mai.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies