marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu am cuvinte, sunt devastat". Reactiile starurilor de la Hollywood dupa moartea actritei Carrie Fisher

Moartea actritei Carrie Fisher a cazut ca un trasnet. La doar 60 de ani, actrita din seria Star Wars, s-a stins din viata, dupa ce suferise un infarct, in avion, cu cateva zile inainte.
Nu am cuvinte, sunt devastat . Reactiile starurilor de la Hollywood dupa moartea actritei Carrie Fisher
"Sunt profund intristat" a scris William Shatner pe Twitter, la scurt timp dupa ce a aflat trista veste. "Nu am cuvinte, sunt devastat" a scris Mark Hamill, colegul ei de platou din seria Star Wars.


Si Ellen DeGeneres a reactionat: "Carrie Fisher a fost o acrita stralucita, scriitoare si o buna prietena. Nu pot sa cred ca nu mai este printre noi", a fost mesajul acesteia.

Actrita Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul printesei Leia din seria "Star Wars'' (Razboiul Stelelor), a murit marti la Los Angeles in urma complicatiilor dupa un infarct, la varsta de 60 de ani, a facut cunoscut revistei People un purtator de cuvant al familiei, potrivit AFP. "Cu profunda tristete Billie Lourd confirma decesul mamei sale adorate in aceasta dimineata la orele 08.55", a informat purtatorulde cuvant, Simon Halls, intr-un scurt comunicat.


Fisher, care a fost recent in Anglia pentru a filma pentru cel de-al treilea sezon din sitcom-ul ''Catastrophe'', a suferit un infarct sever vineri in timpul unui zbor cu avionul peste ocean. Vedeta in varsta de 60 de ani a fost preluata de o echipa de interventie imediat dupa ce avionul a aterizat la Los Angeles si a fost transportata la spital. Starea actritei era grava si inainte de aterizare pasagerii i-au administrat primul ajutor pentru ca incetase sa respire. Fisher se afla duminica "in stare stabila", potrivit mamei sale, actrita Debbie Reynolds.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies