marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul sezon din serialul care i-a captivat pe americani,  “The Blacklist” – “Lista neagra”, in premiera, pe Voyo, din 23 septembrie

Pe 22 septembrie, in SUA, debuteaza cel de-al doilea sezon din serialul The Blacklist, care a avut un succes fenomenal de la primul episod. La o zi distanta, episodul va fi disponibil in premiera pe www.voyo.ro

Noul sezon din serialul care i-a captivat pe americani, The Blacklist ndash; Lista neagra , in premiera, pe Voyo, din 23 septembrie

 

 

Serialul, creat de Jon Bokenkamp, poate fi urmarit in exclusivitate in Romania pe voyo.ro, chiar la o zi dupa difuzarea in Statele Unite ale Americii. Din 23 septembrie pe voyo.ro va aparea primul episod al serialul care a primit recenzii favorabile inca de la lansare.

 

Primul episod din sezonul 1 a reusit sa faca istorie, dupa ce a devenit cel mai urmarti serial la debut, cu peste 12 milioane de telespectatori.

 

Dupa rolurile de succes din Boston Legal, The Practice si Stargate, James Spader pregateste o revenire de senzatie cu rolul principal din seria TV, Blacklist, unde intra in pielea unia dintre cei mai cautati criminali care se preda si care vrea sa colaboreze cu FBI pentru prinderea celor mai periculosi teroristi din lume, insa cu o singura conditie, colaborarea sa cu biroul federal sa se faca prin intermediul unui singur agent, Elizabeth Keen (Megan Boone).

 


In fiecare marti, abonatii Voyo.ro pot urmari un nou episod din “Lista neagra”, la numai o zi distanta dupa difuzarea in Statele Unite. In primul sezon, James Spader interpreteaza rolul lui Red Reddington, cea mai cautata persoana de pe lista FBI, care decide sa ajute FBI-ul  la capturarea tuturor acelora pe care o viata intreaga i-a aparat. Singura sa conditie: sa lucreze cu un anumit agent FBI, Elizabeth Keen (interpretata de  Megan Boone) noua in bransa, cu care, in aparenta, nu are nici o legatura.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies