marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul "Point Break" nu mai este doar un film despre surfing. Scene tari de actiune in primul trailer al remake-ului filmului cult din anii '90

Fanii filmului "La limita extrema" ("Point break", 1991) au la dispozitie primul trailer al mult asteptatului remake in care joaca Luke Bracey si Edgar Ramirez.

Noul Point Break nu mai este doar un film despre surfing. Scene tari de actiune in primul trailer al remake-ului filmului cult din anii 90

Conform The Independent, Ericson Core si-a asumat greaua responsabilitate de a "reanima" acest film cult din anii '90 in fata unui public modern. Filmat pe 4 continente, acest film de actiune urmareste traseul unui tanar agent FBI, care se infiltreaza in banda unor pasionati de sporturi extreme, care sunt suspectati ca ar fi pus la cale o infractiune de categorie grea.

 

"Ca sa ii prinda ... el trebuie sa devina ei", se spune in teaser-ul care abia s-a lansat, in timp ce ni se ofera cateva scene de actiune care ar trebui sa ne dea palpitatii - de la snowboarding si acrobatii aeriene pana la catarat pe stanci si, bineinteles, surfing pe valuri imense.

 

Intr-adevar, "Point break" nu mai este doar un film despre surfing.

 


 

Sfarsitul trailer-ului ii lasa pe fani cu "ochii in soare", in conditiile in care personajele Johnny si Bodhi par sa cada in gol, de pe o stanca inalta.

"Ai idee cati oameni ai ucis? Cate legi ai incalcat?", tipa Johnny.

 

"Singura lege care conteaza este gravitatea", vine urmatoarea replica, inainte ca Bodhi sa se arunce in gol, cu Johnny dupa el.

 

Regizorul Kathryn Bigelow, castigator de Oscar, este cel care s-a ocupat de primul "Point break", in care Patrick Swayze a jucat rolul lui Bodhi, iar Keanu Reeves pe Johnny. De asemenea, Garey Busey l-a interpretat pe agentul FBI Angelo Pappas, un rol care acum este jucat de britanicul Ray Winston.

 

"Point Break" va avea premiera in Marea Britanie pe 8 ianuarie 2016.

 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies