marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noomi Rapace isi va relua rolul din Prometheus in Alien: Covenant. Cand se va lansa unul dintre cele mai tari filme science-fiction

Dr. Elizabeth Shaw se intoarce. Actrita Noomi Rapace isi va relua rolul in "Alien: Covenant", sequelul de la Prometheus.

Noomi Rapace isi va relua rolul din Prometheus in Alien: Covenant. Cand se va lansa unul dintre cele mai tari filme science-fiction

Ea o va juca din nou pe Elizabeth Shaw, unul dintre putinii supravietuitori ai echipajului de pe nava Prometheus. Pana acum, regizorul Ridley Scott a sustinut ca aceasta nu va mai aparea in Alien:Covenant, ci doar Michael Fassbender, care il joaca pe androidul David, noteaza Hollywood Reporter.

Intrebat de jurnalisti daca Michael Fassbender va juca in continuarea productiei Prometheus, acesta a raspuns: "Sigur ca da. Eu si Michael Fassbender ne-am imprietenit, mai ales dupa ce am facut impreuna The Counselor, care mi-a placut enorm. Dar se pare ca doar mie".


Inca de la aparitia filmului original, fanii s-au intrebat care va fi soarta lui David, androidul cu intentii ascunse. La finalul lui "Prometheus", David (Michael Fassbender) si Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) fug impreuna cu o nava catre planeta mama a Inginerilor.
 

 


"Finalul filmului poate sa fie lasat asa, dar in acelasi timp lanseaza o noua intrebare: cine ne-a creat, cine suntem si de unde venim? O ipoteza ce merita cercetata. Trebuie sa te intorci sa afli cine sunt si ce vor acesti Ingineri. Nu cred ca am aparut dintr-un accident, David si Elizabeth vor porni intr-o cautare ce ar putea dezvalui intreg misterul" a spus regizorul, conform Deadline.

Filmarile la Prometheus 2 vor debuta la inceputul anului 2016 si urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 30 mai 2017.


Galerie foto


Modifică setările cookies