marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nominalizatii la cele mai importante categorii ale premiilor Gopo, la Lumea Pro Cinema, pe 23 martie, in exclusivitate

In ajunul celei de-a opta editii a Galei Premiilor Gopo 2014, cel mai asteptat eveniment al industriei filmului romanesc difuzat de Pro Cinema in direct si in exclusivitate pe 24 martie, de la ora 19:00, actorii care isi vor disputa cele mai prestigioase distinctii vor fi prezenti la “Lumea Pro Cinema Special”.

Nominalizatii la cele mai importante categorii ale premiilor Gopo, la Lumea Pro Cinema, pe 23 martie, in exclusivitate

Victor Rebengiuc, Luminita Gheorghiu, Vlad Ivanov, Ilinca Goia si Ioana Flora sunt doar cativa dintre actorii nominalizati la cele mai importante categorii ale premiilor Gopo 2014  ale caror interviuri despre rolurile care i-au adus in cursa pentru Oscarul romanesc pot fi urmarite in exclusivitate duminica, 23 martie, de la ora 13:45, la “Lumea Pro Cinema Special”.
   

 

Victor Rebengiuc, nominalizat la categoria cel mai bun  actor intr-un rol principal pentru rolul Costache din filmul “Cainele japonez” va dezvalui, la “Lumea Pro Cinema Special”, care a fost rolul care l-a marcat cel mai mult in intreaga sa cariera, dar si ce provocari a avut de depasit la filmarile pentru “Cainele japonez”. Vlad Ivanov, nominalizat la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar, actor in al carui palmares se inscriu doua dintre  filmele romanesti cu cel mai mare succes  de critica si public in ultimii ani – “4, 3, 2” si “Pozitia Copilului”  - va marturisi telespectatorilor Pro Cinema care este in opinia sa cheia succesului acestor doua filme.
   

Profesionistii cinematografiei romanesti si-au scos palaria anul acesta in fata domnului Lazar, din “Domestic”, care i-a adus lui Adrian Titieni o nominalizare la categoria cel mai bun actor intr-un rol principal. Cum resuseste actorul sa imbine cu succes teatrul, filmul si televiziunea, cum a reusit sa lucreze cu animalele care apar in “Domestic”, dar si prin ce intamplari nostime a trecut la filmari telespectatorii Pro Cinema vor afla la “Lumea Pro Cinema Special”.
   

 

Tot atunci, Radu Iacoban, prezentatorul Galei Gopo 2014 alaturi de Amalia Enache, va marturisi telespectatorilor Pro Cinema cum a primit vestea de a se afla pe scena celui mai important eveniment al lumii filmului romanesc si va dezvalui care sunt proiectele viitoare legate de film si teatru.
   

 

Pe 23 martie, de la ora 13:45, telespectatorii mai pot urmari in exclusivitate la “Lumea Pro Cinema Special” si interviuri cu Iulia Rugina, Ioana Flora, Ilinca Goia, Mihaela Sarbu, Serban Pavlu si Luminita Gheorghiu.
   
 


Galerie foto


Modifică setările cookies