marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini din G.I. Joe Retaliation: cum arata noua membra a celei mai tari trupe speciale in continuarea filmului de 300 de milioane de dolari

Vara lui 2012 e plina de blockbustere, filme cu super eroi si de actiune. Desi are concurenti grei ca The Avengers, The Amazing Spider-Man sau The Dark Knight Rises, G.I Joe: Retaliation  are suficiente resurse sa aiba succes in box-office. Zilele acestea, producatorii au lansat noi imagini cu personajele filmului.

Imagini din G.I. Joe Retaliation: cum arata noua membra a celei mai tari trupe speciale in continuarea filmului de 300 de milioane de dolari

In 2009, G.I. Joe: The Rise of the Cobra  a facut incasari de 300 de milioane de dolari,un real succes, asa ca producatorii au decis sa lanseze si continuarea,la 3 ani distanta.

 

Paramount Pictures, MGM, in colaborare cu Hasbro sunt cei care au produs filmul.In G.I Joe: Retaliation  eroii din trupa speciala nu doar ca se lupta cu vechiul lor inamic, Cobra, dar sunt  nevoiti sa se apare si de forte corupte din organizatiile guvernamentale pentru care lucreaza.

 

 

Channing Tatum, Ray Park si Byung-hun Lee isi vor relua rolurile din primul film, distributiei i se vor alatura ?i multe nume noi, ca Bruce Willis, Adrienne Palicki (noua Wonder Woman), Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Elodie Yung.

Adrianne Palicki a renuntat la costumul de Wonder Woman pentru a-l imbraca pe cel al lui Lady Jaye, care s-a alaturat trupei speciala G.I. Joe si se va lupta cu Cobra in scene explozive de actiune, conform collider.com, care a publicat si noile imagini din film.

 

Actrita se pregateste sa dea lovitura cu acest rol, dupa ce cariera ei a fost urmarit de ghinion. Costumul lui Wonder Woman nu i-a adus mare noroc, ba chiar i-a adus numai nefericire. Dupa ce a filmat primul pisod epilot in mini seria cu acelasi nume produsa de David E. Kelly, show-ul a fost anulat din cauza popularitatii scazute. Presa straina a desfiintat-o si a scris ca ea distruge un rol legendar si iconic pentru fanii benzilor desenate.

 

La fel s-a intamplat si cu serialul Lone Star, care a fost anulat dupa 2 episoade, iar scenele filmate cu ea in horrorul Breaking Girl au fost sterse. Dar, Adrianna are sanse sa isi indrepte cariera cu rolul din G.I Joe: Retaliation. Actrita de 29 de ani a mai jucat alaturi de Taylor Kitsch in Friday Night Lights.

 

G.I.Joe este o unitate militara cunoscuta sub numele de Global Integrated Joint Operating Entity, o echipa infiintata de guvernul american ca masura de protectie impotriva unei organizatii malefice condusa de un mare traficant de arme.

 

 

Cobra si Jinx (Elodie Yung)


In
G.I. Joe 2: Retaliation, echipa are datoria de a salva lumea de la un alt dezastru si se va confrunta cu Zartan (Arnold Vosloo). Ramasi fara echipa in urma unei tradari, Dwayne Johnson (Roadblock) si ceilalti supravietuitori, apeleaza la Bruce Willis (Generalul Joe Colton), personajul original GI Joe, cel care in benzile desenate originale din ani '80 este cel ce formeaza prima echipa GI Joe, pentru a duce la bun sfarsit misiunea de razbunare si in acelasi timp de inlaturare a lui Zartan de la putere.

 

Adrianne Palicki in rolul lui Lady Jaye

 

 

Byung-hun Lee in rolul lui Storm Shadow

 

 

Dwayne Jonshons in rolul lui Roadblock
 


 

 

 

Filmul a intrat in productie in august 2011.  Luna trecuta intreaga echipa a suferit un soc. Un membru al echipei care lucra la G.I. Joe 2: Retaliation a murit pe platourile din New Orleans, in urma unui accident pe care reprezentantii studiourilor Paramount Pictures l-au descris ca fiind "neobisnuit".

 

 

Primul film, G.I Joe: Rise of the Cobra a fost lansat in 2009, a avut un buget de 175 de milioane de dolari si a strans incasari mondiale de 302 milioane de dolari.

G.I Joe: Retailation  este regizat de Jon Chu (Step Up 3D) si va fi lansat in Romania pe 22 iunie 2012.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies