marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev, transformare de look: cum arata actrita din The Vampire Diaries dupa ce s-a ingrasat cateva kg

Nina Dobrev si-a surprins fanii la un eveniment. Acestia au observat imediat faptul ca actrita din The Vampire Diaries s-a ingrasat si nu mai are silueta perfecta din urma cu cativa ani, cand cucerea pe toata lumea in rolul Elenei din serial.

Nina Dobrev, transformare de look: cum arata actrita din The Vampire Diaries dupa ce s-a ingrasat cateva kg

De la incheierea filmarilor pentru "The Vampire Diaries" si pana in prezent, Nina Dobrev pare sa fi renuntat la programul intens de yoga pe care il practica si la regimul alimentar sanatos care ii asigura o silueta de vis.

Vedeta a luat cateva kilograme, iar acest lucru a fost mai evident ca niciodata recent, cand a fost fotografiata in China, la un eveniment monden. Protagonista serialului cu vampiri este imaginea unui brand de sampon din aceasta tara si a participat la lansarea produsului.
 

 

Pentru aparitia mondena, tanara de 25 de ani a optat pentru o rochie lunga pana in pamant, batuta in pietre in partea superioara si transparenta in zona umerilor si de la genunchi in jos. Cu parul umbre coafat in bucle lejere, pana la umeri, Nina s-a jucat pentru fotografi cu suvitele ei si a zambit jovial.
 

 

Din pacate insa, toata atentia a fost indreptata catre burtica ei, vizibila prin rochia care nu i-a avantajat deloc proaspata silueta. Croiala i-a accentuat nu doar abdomenul nu tocmai plat ci si bratele mai groase.


Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies