marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev si Ian Somerhalder sunt din nou impreuna?

Fanii Ninei Dobrev, protagonista serialului “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”) au o mica problema in a tine pasul cu viata amoroasa a actritei.

Nina Dobrev si Ian Somerhalder sunt din nou impreuna?

. Pentru ca, dupa o relatie tumultuoasa cu Ian Somerhalder, timp de trei ani, Nina s-a reorientat spre fratele celei mai bune prietene, Derek Hough. Insa Derek a fost o prezenta meteorica prin viata Ninei, pentru ca relatia dintre ei nu a tinut mai mult de sase saptamani.
    


Insa acum se pare ca flacara vechii pasiuni pentru  Ian Somerhalder s-a reaprins! Cel putin asa sunt de parere cei care i-au vazut flirtand la diverse evenimente mondene. Ipostazele tandre in care Ian si Nina au fost surprinsi de presa au condus la concluzia ca cei doi au fost inspirati de scenariul “Jurnalelor vampirilor”, care, in cel de-al cincilea sezon, ii transforma pe cei doi intr-un cuplu.
    


Si cum Nina Dobrev si Ian Somerhalder sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din seriale, se pare ca nu va dura mult pana cand cei doi vor recunoaste, in mod ofical, relatia lor.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies