marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev: “Pe platourile de filmare de la <<Jurnalele vampirilor>> e ca si cand ar fi in fiecare zi Halloween!”

Nina Dobrev, actrita care interpreteaza rolul Elenei Gilbert in serialul “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”) difuzat de Pro Cinema de luni pana vineri, de la miezul noptii, s-a pregatit asa cum se cuvine de Halloween!
   

Nina Dobrev: Pe platourile de filmare de la lt; lt;Jurnalele vampirilor gt; gt; e ca si cand ar fi in fiecare zi Halloween!


Desi actrita a comentat pe WhoSay.com ca pe platourile de filmare de la “Jurnalele vampirilor” e ca si cand ar fi in fiecare zi sarbatoarea de Halloween, totusi Nina a facut pregatiri speciale, si-a postat fotografia pe contul sau de pe WhoSay.com si si-a invitat fanii sa ghiceasca personajul sau: “Ne dati sau nu ne dati? O recompensa pentru prima persoana care ghiceste ce personaj voi fi!”, scrie Nina Dobrev.


    
Insa vedeta din “Jurnalele vampirilor” nu se tine numai de sotii. Ea are planuri foarte serioase, chiar si in afara celor care privesc cariera sa de actrita.
    

 

“Vreau sa-mi deschid o sala de yoga”, a declarat Nina Dobrev pentru Cosmopolitan. “Este foarte distractiv pentru mine sa caut proprietati si sa ma uit peste planurile de constructie. Simt ca-mi folosesc o alta parte a creierului decat in mod obisnuit. Imi place foarte mult yoga. Mi-a schimbat viata. Din fericire, pot sa ofer lucrul acesta si altor oameni”, a mai spus vedeta din “Jurnalele vampirilor”.
    
    
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies