marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev este indragostita pana peste cap: cum a fost surprinsa alaturi de iubitul ei

Dupa retragerea din serialul "The Vampire Diaries", Nina Dobrev a avut un singur scop: acela de a se distra. Vedeta este in al noulea cer alaturi de noul iubit si petrecere o vacanta de vis alaturi de el.

Nina Dobrev este indragostita pana peste cap: cum a fost surprinsa alaturi de iubitul ei

Dupa ce a renuntat la rolul Elenei din serialul "The Vampire Diaries", frumoasa bruneta originara din Bulgaria a dezvaluit ca nu vrea decat sa ia o pauza si sa se distreze. Astfel, si-a planificat o excursie alaturi de cei mai buni prieteni. "Nu avem rezervari la hotel si niciun fel de plan. Tot ce stim este ca suntem sase oameni, in trei masini, cate doua persoane in fiecare autovehicul si atat", a povestit Nina.

 

Tanara in varsta de 26 de ani l-a inclus si pe noul ei iubit in plan si, alaturi de el, a fost surprinsa de paparazzi mai fericita ca niciodata, semn ca a trecut peste relatia cu Ian Somerhalder si a redescoperit iubirea in bratele unui barbat care stie sa o surprinda.

Bruneta se iubeste cu un muzician in varsta de 30 de ani, Austin Stowell, membru al trupei Whiplash. Deis au fost discreti initial, cei doi nu se mai ascund de obiectivele paparazzilor si se lasa surprinsi in ipostaze romantice, asa cum veti vedea mai jos.

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies