marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev are un nou iubit. Cum arata si cine este barbatul care l-a inlocuit pe Ian Somerhalder

S-a spus ca va reusi sa treaca cu greu peste vestea nunta lui Ian Somerhalder cu Nikki Reed. Nina Dobrev este insa fericita si are o noua relatie.

Nina Dobrev are un nou iubit. Cum arata si cine este barbatul care l-a inlocuit pe Ian Somerhalder

Potrivit publicatiilor mondene de peste ocean, actrita originara din Bulgaria se iubeste cu un muzician in varsta de 30 de ani, Austin Stowell, membru al trupei Whiplash. Cei doi nu se mai ascund si au participat chiar la o petrecere impreuna.

Astfel, Nina a demonstrat in sfarsit ca nu sufera dupa fostul iubit, Ian Somerhalder, asa cum a scris presa. Dimpotriva! Intr-un interviu acordat Mariei Menounos, tanara in varsta de 26 de ani a dezvaluit: "Cand am auzit de nunta m-am gandit doar la faptul ca e foarte frumos ceea ce li se intampla. Ei par fericiti, iar eu sunt fericita si nu vad de ce ar fi vreo problema in aceasta privinta. Drama e in media, nu intre noi".


Mai mult decat atat, fosta actrita din "The Vampire Diaries" a povestit cum au stat exact lucrurile intre ea si Ian cand s-au despartit, in 2013: "Am mai spus asta: nu ne-am despartit pentru ca s-a intamplat ceva rau intre noi sau pentru ca nu ne mai iubeam sau nu mai eram prieteni. Il iubesc, suntem inca prieteni foarte buni, il consider un tip pe cinste si tin la el. Am fost prieteni cu mult inainte sa fim iubiti, iar acea prietenie exista inca", a incheiat Nina.

Vezi imaginile aici


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies