marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nikki Reed si Ian Somerhalder, impecabili la CMT Music Awards: nimeni nu si-a putut lua ochii de la ei

S-au casatorit recent si se bucura inca de cea mai frumoasa perioada a mariajului lor. Nikki Reed si Ian Somerhalder au marcat prima aparitie in calitate de sot si sotie pe covorul rosu si... au stralucit!

Nikki Reed si Ian Somerhalder, impecabili la CMT Music Awards: nimeni nu si-a putut lua ochii de la ei

Cei doi au participat la CMT Music Awards, premiile industriei muzicale country, si au atras bliturile tuturor fotografilor prezenti la eveniment, care s-au inghesuit sa ii fotografieze pe domnul si doamna Somerhalder.

Aranjati special pentru ocazie, Nikki si Ian le-au reamintit tuturor ca sunt perfecti impreuna si ca au o chimie nu doar la nivel sentimental si emotional, ci si din punct de vedere fizic. Actrita in varsta de 27 de ani a aratat impecabil intr-o rochie alba, scurta, care i-a pus picioarele lungi si tonifiate in evidenta.

In partea superioara a creatiei, bucatile de material i s-au incrucisat frumos, punandu-i in evidenta umerii, dar si pielea de sub sani. Cu o pereche de pantofi stiletto cu varf ascutit in picioare si o coafura eleganta, actrita a castigat admiratia criticilor de moda. Si pe buna dreptate!

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies