marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Scherzinger seducatoare si rea in prima imagine din Men in Black 3, unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii

Will Smith, Tommy Lee Jones si Josh Brolin aduc in Men in Black III  acelasi umor sarcastic cu care franciza ne-a obisnuit in filmele anterioare.  Pelicula va avea parte si de cateva momente seducatoare oferite de Nicole Scherzinger la debutul ei pe marile ecrane.

Nicole Scherzinger seducatoare si rea in prima imagine din Men in Black 3, unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii

Cantareata Nicole Scherzinger si-a facut debutul in primele imagini din pelicula regizata de Barry Sonnenfeld: Nicole va juca rolul unui personaj negativ pe nume Lilly si apare in cateva imagini cu un tort urias in brate.


Man In Black 3 aduce pe marele ecran o noua transa de extraterestrii ciudati care sunt porniti sa distruga toti oamenii de pe Pamant, actiune ce il forteaza pe Agentul J (Will Smith) si pe Agentul K (Tommy Lee Jones) sa formeze inca o data o echipa de succes pentru a salva planeta. Din distributie mai fac parte Alice Eve, Emma Thompson si Lady Gaga care va avea o scurta aparitie.

A treia parte a filmului se lanseaza la 15 ani de la debutul francizei. In 1997, Men in Black facea incasari mondiale de peste 580 de milioane de dolari. Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.  Men in Black III se va lansa pe 25 mai 2012 si este unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies