marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman reface cea mai faimoasa scena a lui Sharon Stone intr-un thriller sexual exploziv: The Paperboy

Nicole Kidman ajunge la Festivalul de Film de la Cannes in acest an cu un film in care apare in ipostaze provocatoare.

Nicole Kidman reface cea mai faimoasa scena a lui Sharon Stone intr-un thriller sexual exploziv: The Paperboy

Australianca de 44 de ani imita scena celebra a lui Sharon Stone din Basic Instinct (1992) in drama "The Paperboy" unde seduce un barbat mai tanar decat ea, jucat de popularul actor Zac Efron.

Thrillerul "The Paperboy" regizat de Lee Daniels a intrat in competitia oficiala la Festivalul de Film de la Cannes in acest an. Pelicula cu buget de 12 milioane de dolari este povestea tanarului Jack (Zac Efron) care il ajuta pe fratele sau ziarist Ward (Matthew McConaughey) sa investigheze o crima pentru a dovedi ca Hillary Van Wetter (John Cusack), un barbat acuzat si condamnat la moarte este nevinovat. Jack se indragosteste de Charlotte Bless (Nicole Kidman) o femeie care coresponda cu barbatul inchis.

Producatorii au lansat o serie de imagini in care Nicole Kidman apare seducatoare intr-o rochie scurta si albastra, cu picioarele larg desfacute alaturi de Matthew McConaughey si Zac Efron. The Paper Boy este descris drept un thriller sexual exploziv. Actrita are parte de scene fierbinti alaturi de Zac Efron. De altfel actorul de 24 de ani a descris aceste secvente drept cele mai tari momente din viata lui.


"Nicole este superba. Este tot ce ai putea visa vreodata. Cand am filmat scenele de dragoste cu ea, ma piscam ca sa ma conving ca sunt reale" a povestit Efron.

Celebra scena a interogarii din Basic Instinct in care Sharon Stone era anchetata de politie a ajuns una dintre cele mai populare si scandaloase din istoria filmului.Scena a facut-o celebra la nivel mondial, insa actrita nu se astepta nici sa fie atat de explicita, nici sa o faca un star. Desi a fost de acord sa filmeze fara lenjerie intima, nu a stiut cat de explicita va fi.


"Stiam ca o sa fac acea scena cu picioarele incrucisate si stiam ca o sa insinueze faptul ca nu purtam lenjerie intima, dar nu credeam o ca iasa chiar asa de explicita. Mai tarziu, cand am vazut editarea, am ramas socata. Am vazut-o acea scena intr-o camera plina cu oameni straini si a fost un adevarat soc. Asa ca m-am dus la Paul Verhoeven (n.r. regizorul filmului) si i-am tras o palma." a povestit mai demult Stone. Insa, regizorul si scenaristul au negat spusele ei, mentionand ca actrita a stiut de la inceput gradul de nuditate din acea scena.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies