marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicolas Cage este capitanul unui crucisator in ''USS Indianapolis: Men of Courage''. Povestea celui mai mare dezastru naval in Al Doilea Razboi Mondial

Actorul american Nicolas Cage a prezentat la Moscova, in mijlocul unui public numeros, cel mai recent film al sau, drama de razboi bazata pe fapte reale, ''USS Indianapolis: Men of Courage".
Nicolas Cage este capitanul unui crucisator in USS Indianapolis: Men of Courage . Povestea celui mai mare dezastru naval in Al Doilea Razboi Mondial

Pelicula va fi lansata in cinematografele din Rusia la 22 septembrie, relateaza EFE, conform Agerpres.


Nicolas Cage il interpreteaza pe Charles McVay, capitanul crucisatorului USS Indianapolis, scufundat in Marea Filipinelor in 1945 la cateva zile dupa ce a predat echipamentul necesar pentru bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.


Aproximativ 900 dintre cei 1.197 de membri ai echipajului au murit in cele cinci zile cat au stat in apa, multi dintre ei fiind devorati de rechini. Pentru a reda cat mai fidel drama, actorul a dorit sa vorbeasca cu cativa dintre supravietuitorii echipajului.


In fata mass-media ruse interesate de interpretarea sa, Cage a declarat ca i-a placut foarte mult rolul, subliniind - "oceanul este prima mea dragoste". Cage, care in filmul lui Oliver Stone 'Snowden' joaca rolul unui fost agent al NSA in cateva scene, a raspuns cu diplomatie la intrebarea daca il sustine pe adevaratul Edward Snowden, refugiat in Rusia.



"Oliver Stone este prietenul meu, am mai lucrat impreuna si ii eram dator. Ceea ce am facut este de fapt o aparitie, iar munca unui actor nu este de a transmite mesaje, ci de fi oglinda societatii, de a ilustra ce se intampla. Iar povestea lui Snowden a schimbat lumea si ca actor am vrut sa ilustrez acest lucru dintr-un punct de vedere neutru".


In prima lui vizita in Rusia, Nicolas Cage, care a primit multe laude de la jurnalistii locali, a declarat ca este incantat de aceasta tara.


"Am un mare respect fata de Rusia, imi place literatura rusa, baletul si dansul", a mai spus Cage.



Galerie foto


Modifică setările cookies