marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

NexT Kids 2011 – Animatii fascinante si jocuri pe alese

La Festivalul International de Film NexT, cinematograful Scala se va transforma, pentru o zi, intr-un adevarat taram fermecat pentru copii. Cea de-a doua editie a programului NexT Kids are loc sambata, 9 aprilie, de la ora 11 si pregateste pentru copii, parinti si bunici un program cu filme fascinante, cu jocuri distractive si multe alte surprize care cu siguranta ii vor incanta pe cei mici.

NexT Kids 2011 – Animatii fascinante si jocuri pe alese

Programul NexT Kids, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, cuprinde o serie de  filme scurte, majoritatea animatii, din Marea Britanie, Germania, Elvetia si Romania, care vorbesc in mod emotionant, surprinzator, amuzant, induiosator despre timp, magie, prietenie, onoare, salbaticie, curaj, sacrificiu si consolare.

Proiectia de o ora va fi urmata, in holul cinematografului Scala, de doua ore de activitati menite sa-i distreze pe micutii spectatori, care vor fi invitati sa voteze si sa comenteze in mod inedit filmul si personajul preferat, sa recreeze mascotele NexT sau obiectele din filme si sa exploreze spatiul cinematografului amenajat special pentru proiectia NexT Kids.

Anul acesta, NexT Kids se mandreste si cu prezenta unor invitati speciali. Anna Bergmann, autoarea filmului Hokus Pokus, va pregati pentru tanarul public o mini-lectie de cinema si animatie. Regizoarele Cristina Iliescu si Stanca Radu vin la NexT Kids cu filmul Experimentul timp, primul lor scurtmetraj pentru copii. Dr. Ilinca Cioculescu, fondatoarea adapostului Toboc-Tei pentru cai abandonati, se va alatura publicului NexT Kids cu multe povesti despre cai si copii.

Invitatul cu totul si cu totul special al acestei editii NexT Kids este Boss, un catel foarte mare, foarte negru si foarte intelept. Acesta va face o vizita la Cinema Scala pentru a oferi spectatorilor un exemplu de ascultare si cooperare, iar special pentru copiii de la NexT Kids chiar si autografe!

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film NexT are loc intre 6-10 aprilie, in Bucuresti, la cinema Scala, Cinema Elvira Popescu si Mansarda Carturesti.



Modifică setările cookies