marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman si Michael Fassbender sa saruta pe platourile de filmare: actorul irlandez va juca in noul film al lui Terrence Malick

Michael Fassbender nu oboseste deloc. Actorul irlandez s-a alaturat distributiei de vis din urmatorul film al lui Terrence Malick.  Starul din Prometheus a fost surprins la filmari in ipostaze tandre alaturi de Natalie Portman.

Natalie Portman si Michael Fassbender sa saruta pe platourile de filmare: actorul irlandez va juca in noul film al lui Terrence Malick


Dupa ce Ryan Gosling si Rooney Mara au fost in centrul atentiei, in timp ce filmaru scene pentru noul film al lui Terrence Malick, le-a venit randul lui Michael Fassbender si Natalie Portman sa ii incante pe fani.
 

Actrita apare in ipostaze tandre cu Michael Fassbender caruia ii cade in brate la propiu, in timpul filmarilor ce se desfasoara in aceasta perioada in Austin, Texas. Alaturi de cei doi, apare si  Eric "The Lizardman" Sprague, cunoscut pentru showurile sale de comedie. Pentru acest rol, actrita din Black Swan s-a vopsit blonda. Alaturi de Natalie Portman si Michael Fassbender, vor mai juca Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara,  Haley Bennett, Wes Bentley.

 


 

 

Filmul (fara titlu pentru moment) arata povestile a doua triunghiuri amoroase, obsesiile si tradarile dintre protagonisti, in peisajul muzical din Texas. Momentan nu se stie ce rol va avea Fassbender, insa actorul pare sa se fi bucurat de ocazia de a juca alaturi de Natalie Portman. Presa straina scrie ca cei doi ar trebuie sa se intalneasca pe marile ecrane si in westernul Jane Got A Gun.


 

Dupa auzul vestii ca Fassbender s-a alaturat distributiei de vis din filmul regizat de Terrence Malick,  fanii actorului s-au bucurat, insa se tem ca acesta sa nu fie scos din film pe ultima suta de metri.

 


Regizorul Terrence Malick este cunoscut pentru faptul ca taie la montaj scene cu actori importanti. Printre cei care s-au plans de acest lucru se numara Rachel Weisz, care trebuia sa apara in To The Wonder, Michael Sheen, Amanda Peet si Barry Pepper

 

Fassbender mai are un alt proiect la care filmeaza in aceasta perioada, thrillerul The Counselor, regizat de Ridley Scott. Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca. Filmul are parte de o distributie de lux cu Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz si urmeaza sa fie lansat in 2013.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies