marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomie Harris: cum a ajuns vrajitoarea din Piratii din Caraibe una dintre cele mai stralucitoare actrite de la Hollywood

Naomie Harris a avut in ultimii 2 ani o ascensiune fulminanta. A atras atentia in Skyfall, cel mai de succes film James Bond, se va intoarce in rolul Moneypenny si in Bond 24, dar putini isi aduc aminte de ea in seria Piratii din Caraibe.

Naomie Harris: cum a ajuns vrajitoarea din Piratii din Caraibe una dintre cele mai stralucitoare actrite de la Hollywood

Inainte sa fie fata Bond sau sotia omului care a schimbat lumea in Mandela: Long Walk to Freedom, Naomie Harris a jucat unul dintre cele mai cunoscute roluri din seria Piratii din Caraibe, unde a jucat-o pe  vrajitoarea Tia Dalma.

Cu origini jamaicane, Naomie Harris a fost crescuta intr-un apartament modest de o mama singura, scenarista de profesie, si a dezvaluit intr-un interviu pentru tabloidul The Sun ca nu a visat niciodata sa calatoreasca in jurul lumii in locuri pline de stralucire ca cele din Turcia, China sau SUA unde s-a filmat Skyfall.
 


Naomie Harris a povestit ca a mers la facultate pentru ca nu a vrut sa fie considerata "o actrita prostuta" si si-a dorit ca oamenii sa o respecte. Naomie a studiat baletul in copilarie iar apoi stiintele sociale si politice la prestigioasa Universitate Cambridge din Anglia, dar spune ca nu si-a dorit niciodata sa faca altceva decat actorie.

 


"Pe vremea cand aratam foarte tanara, nu eram potrivita pentru roluri de adult, dar nici roluri pentru copii nu puteam interpreta pentru ca eram prea mare. A fost ciudat intre varste. Si bineinteles, intrand la o universitate precum Cambridge, ai posibilitatea de a spune nu. Am vrut mereu sa am o diploma. Nu am vrut sa fiu considerata o actrita prostuta. Am vrut altceva pentru mine. Intotdeauna, de cand ma stiu, mi-am dorit sa fiu actrita. Niciodata nu am vrut sa fac altceva si niciodata nu am facut altceva, am fost foarte norocoasa."  a marturisit aceasta.


"Atunci cand agentul meu m-a sunat pentru a-mi spune ca am primit rolul, am fost atat de incantata incat am tipat de 15 milioane de ori << Glumesti?!>> la telefon" a dezvaluit aceasta. "Producatorii mi-au spus ca Eve este un agent de teren, un fel de varianta feminina a lui James Bond. Cu siguranta nu voi fi ucisa in primele 15 minute.Cand ma pregateam pentru rol, dintr-o data m-am vazut cu o maceta in mana, taind bratul cuiva. Este ciudat, fiindca in viata reala nu sunt o persoana violenta. Dar in film mi s-a parut captivant!" a declarat Naomie despre rolul care i-a adus celebritatea.

 

 

 

Naomie Harris a avut roluri principale in 28 Days Later, Miami Vice si doua dintre aventurile cu Piratii din Caraibe, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) si Pirates of the Caribbean: At World's End (2007). Pentru ea acest rol poate reprezenta un pas important in cariera. "Niciodata nu am crezut ca voi ajunge o Fata Bond. Si cu siguranta nu am sperat ca o voi face la 35 de ani. Nu credeam ca voi avea acesta sansa, insa acum ma bucur de ea" a declarat Harris.

 

 


 

 

In anul 2013, actrita a impresionat in Mandela: Long Walk to Freedom, unde a jucat rolul sotiei lui Nelson Mandela. Atat ea, cat si Idris Elba au fost laudati pentru interpretarile lor.

Urmatorul film al actritei este Bond 24, despre care urmeaza sa fie oferite mai multe detalii din partea producatorilor, inclusiv cand incep filmarile si care vor fi noile nume ce se alatura distrbiutiei formate din Daniel Craig, Ralph Fiennes sau Ben Wishaw. Regia ii va apartine tot lui Sam Mendes, care s-a ocupat si de Skyfall.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies