marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Muzica din ”La La Land” va fi vedeta unor concerte simfonice. Care sunt orasele in care orchestra de 100 de instrumentisti va canta

Producatorii musicalului ”La La Land” au anuntat ca vor organiza un turneu mondial ce va include o serie de concerte simfonice, in care 100 de instrumentisti de jazz si muzica clasica vor interpreta piesele de pe coloana sonora a acestui film.

Muzica din La La Land va fi vedeta unor concerte simfonice. Care sunt orasele in care orchestra de 100 de instrumentisti va canta

Pelicula a castigat la sfarsitul lunii februarie sase premii Oscar, informeaza contactmusic.com, potrivit News.ro.

Acest turneu mondial, intitulat ”La La Land in Concert”, va debuta cu doua reprezentatii la Hollywood Bowl, in luna mai.

Turneul va continua apoi cu o serie de show-uri ce vor fi organizate in Marea Britanie, Canada, Mexic, Italia, Turcia si Elvetia. Apoi turneul ce va fi asigurat de o orchestra profesionista va continua in Statele Unite.


Justin Hurwitz, compozitorul coloanei sonore a filmului ”La La Land”, premiat cu Oscar, va dirija o orchestra simfonica alcatuita din 100 de instrumentisti de jazz si muzica clasica.

Acest film a castigat sase trofee la gala premiilor Oscar in luna februarie, inclusiv la categoriile ”cea mai buna actrita in rol principal” (Emma Stone) si ”cel mai bun regizor” (Damien Chazelle).

”La La Land”, un tribut adus musicalurilor create de Vincente Minnelli si Jacques Demy, este un film romantic, despre o actrita debutanta si un muzician de jazz care se indragostesc in timp ce incearca sa aiba succes la Hollywood.

Musicalul ”La La Land, care a egalat recordul de nominalizari la Oscar primite de un singur film intr-un an, detinut ex aequo de peliculele ”Titanic” (1997) si ”All About Eve” (1950), a concurat la 14 categorii de trofee si a avut statutul de principal favorit la categoria ”cel mai bun film al anului”. A pierdut insa acest trofeu in fata dramei ”Moonlight”, la sfarsitul unei gale al carei final a fost marcat de o gafa uriasa a organizatorilor.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies