marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Muncim pentru fericirea familiei noastre". Declaratiile emotionante facute de Angelina Jolie

Intr-un interviu acordat pentru o revista din Australia, Angelina Jolie a vorbit despre noul statut de sotie, dar si despre viata de familie.

Muncim pentru fericirea familiei noastre . Declaratiile emotionante facute de Angelina Jolie

Actrita de 39 de ani a dezvaluit unul dintre secretele din spatele relatiei de durata cu Brad Pitt, explicand ca acestia incearca sa mentina familia unita chiar si atunci cand au un program incarcat.

 

"Brad si cu mine muncim din greu pentru fericirea familiei noastre si pentru a ne asigura ca toata lumea este bine si toti suntem uniti", a marturisit vedeta.

 

 

 

"Sa mentii un mariaj si sa cresti copiii poate fi dificil. Trebuie sa te asiguri ca nu faci vreo greseala. Ca nu faci ceva care sa puna prea multa presiune pe familia ta", a adaugat aceasta. 

 

Starul de la Hollywood a vorbit si despre cei sase copii pe care ii are impreuna cu Brad Pitt, declarand ca: "Sunt cele mai amuzante sase persoane pe care le-am intalnit in viata noastra. Ne place sa fim acasa, in jurul lor, deoarece sunt atat de amuzanti".

 

Intre timp, actrita isi promoveaza intens, noul film, "Unbroken", a carui regie o semneaza. Cursa pentru Globurile de Aur a ratat-o, dupa ce atat ea cat si filmul ei nu au primit nicio nominalizare. Insa, Jolie mai poate spera la Oscaruri, nominalizarile urmand sa fie anuntate la inceputul anului viitor.

 

"Unbroken" relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.  A fost capturat de japonezi si cu toate astea a supravietuit pana la 97 de ani, cand s-a stins din viata in acest an.  In film, Zamperini este jucat de Jack O'Connell, eroul in tinerete. Actorul se afla la primul sau rol important  si chiar l-a cunoscut pe olimpic, a petrecut mai multe zile la acesta in casa pentru a-i deprinde miscarile, modul in care vorbeste si a-i afla secretele. Povestea are la baza cartea scrisa de  Laura Hillenbrand, ce a devenit un real succes. Din 2010 si pana acum s-au vandut 3.5 milioane de copii, a fost best-seller si premiata de publicatii ca TIME sau Los Angeles Times.

 

Unbroken se va lansa pe 25 decembrie 2014 in SUA, iar in Romania ajunge abia pe 23 ianuarie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies