marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Munca grea pentru James Cameron, care pregateste in paralel patru continuari ale peliculei "Avatar". Data de lansare, devansata a treia oara

Regizorul James Cameron a declarat pentru Toronto Star ca lucreaza in paralel la toate cele patru continuari ale filmului ”Avatar” si ca a doua pelicula din serie nu va fi gata in 2018, asa cum a fost anuntat in aprilie 2016.
Munca grea pentru James Cameron, care pregateste in paralel patru continuari ale peliculei Avatar . Data de lansare, devansata a treia oara

Continuarea celui mai de succes film din punct de vedere al incasarilor a fost amanata inca o data si nu va rula in cinematografe mai devreme de anul 2018, potrivit declaratiilor facute de regizorul James Cameron, scrie Reuters.


El a declarat pentru Toronto Star ca lucreaza simultan la cele patru pelicule care continua povestea ”Avatar” si ca nu a stabilit o data precisa de lansare a ”Avatar 2”.


”Ei bine, 2018 nu va fi. Nu am anuntat o data de lansare”
, a declarat regizorul pentru ziarul canadian, intr-un interviu publicat joi.


Intrebat despre cum progreseaza lucrul la ”Avatar 2”, el a spus: ”Ce trebuie oamenii sa inteleaga este ca lansarile vor avea un ritm. Asadar, nu facem «Avatar 2». Facem «Avatar 2», 3, 4 si 5. Ne-a luat patru ani si jumatate sa facem un film, iar acum facem patru.”


Filmul ”Avatar”, lansat in 2009 de Twentieth Century Fox, este o aventura fantastica plasata intr-o lume magica, Pandora. Pelicula a generat incasari de aproximativ 2,8 miliarde de dolari la nivel global. Continuarea lui a fost initial programata pentru lansare in 2014 si a fost amanata de cel putin trei ori de atunci, mai scrie Reuters.


Un parc de distractii inspirat din filmul ”Avatar” va fi inaugurat pe 27 mai in cadrul Walt Disney World Resort din orasul american Orlando.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies