marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mrs. Doubtfire, una dintre cele mai iubite comedii din toate timpurile, va avea o continuarea, dupa 21 de ani de la premiera

Filmul "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit/ Mrs. Doubtfire", de Chris Columbus si cu Robin Williams in rolul principal, va avea o continuare, la 21 de ani de la premiera.

Mrs. Doubtfire, una dintre cele mai iubite comedii din toate timpurile, va avea o continuarea, dupa 21 de ani de la premiera

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, compania de productie Fox 2000 va realiza continuarea celebrei comedii, pastrand regizorul si echipa de productie din 1993, informeaza contactmusic.com. Scenariul noului film, ce urmeaza sa fie regizat de Chris Columbus, va fi scris de David Berenbaum ("Elful").
 

Despre o continuare a filmului s-a discutat prima oara in 2001 si chiar au fost scrise cateva versiuni de scenariu, dar proiectul a fost ulterior abandonat din cauza lipsei de interes a regizorului Chris Columbus si a lui Robin Williams. Insa, proiectul a revenit in atentie la inceputul acestui an, cand a primit unda verde din partea producatorilor. Acestia spera sa il readuca inapoi pe starul filmului original, Robin Williams.


In filmul din 1993, dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai sai in favoarea fostei sotii Miranda (Sally Fields), acesta se deghizeaza intr-o respectabila doamna in varsta, isi da numele de Euphegenia Doubtfire si vine la fosta lui locuinta sa se angajeze ca bona pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.


Combinatia dintre umor si duiosie, precum si interpretarea de exceptie a lui Robin Williams i-au adus un succes urias filmului, care a avut incasari de 222 de milioane de dolari in toata lumea. "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" a fost extrem de bine primit si de critici, filmul primind un Glob de Aur la categoria "cea mai buna comedie/ musical", iar Robin Williams a fost premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor de comedie/ musical.


In ultimii ani, Robin Williams a jucat in franciza "O noapte la muzeu", precum si in franciza "Happy Feet", cel mai recent rol al sau fiind cel al fostului presedinte al Statelor Unite Dwight D. Eisenhower in filmul "Majordomul/ The Butler", de Lee Daniels.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies