marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Motivul pentru care Zoe Kravitz a pierdut un rol un blockbusterul The Dark Knight Rises: ce explicatie incredibila a primit fiica lui Lenny Kravitz  

Zoe Kravitz, fiica celebrului cantaret Lenny Kravitz, a dezvaluit in premiera ca nu a reusit sa obtina un rol in super productia The Dark Knight Rises. Motivul i-a surprins pe fanii acesteia.

Motivul pentru care Zoe Kravitz a pierdut un rol un blockbusterul The Dark Knight Rises: ce explicatie incredibila a primit fiica lui Lenny Kravitz

Zoe Kravitz face pasi marunti dar siguri catre o cariera de succes la Hollywood. Cele mai recente aparitii le-a avut in doua blockbustere intens apreciate de catre fani si critici: X-men: Firs Class si Mad Max: Fury Road.

Cu toate astea, actrita de 26 de ani, spune ca si-ar fi dorit tare mult sa lucreze cu regizorul Christopher Nolan, in "The Dark Knight Rises. Conform The Independent, vedetei nu i s-a oferit sansa sa obtina un rol in film pentru ca producatorii nu voiau sa aiba o "fata urbana" in distributie.

Explicatia nu i-a picat deloc bine fiicei lui Lenny Kravitz si Lisa Bonet. "Nu am inteles explicatia primita. Mi s-a spus ca nu pot obtine un rol mic in ultimul film Batman pentru ca nu doreau o directie urbana in filmul lor. Ce legatura are una cu alta? Cum credeau ca voi juca?" a declarat aceasta.


Kravitz, care are orgini dominicane si evreiesti, a refuzat sa spuna ce rol isi dorea, dar tinand cont cat de putine roluri feminine au fost in The Dark Knight Rises, e posibil sa isi fi dorit rolul colegei de camera a personaului Catwoman, interpretat de Juno Temple. Astfel, actrita lasa de inteles ca originile si culoarea pielii ar fi fost motivele pentru care a fost refuzata, iar asta a redeschis discutiile despre rasism la Hollywood.

 

Conform unor cercetari realizate recent, doar 11% dintre personajele feminine prezente in filme, anul trecut, au fost afro-americane si doar 4% au fost de origine latino si asiatica.

 

Cel mai recent scandal de la Hollywood a fost in jurul filmului "Aloha", cu Bradley Cooper si Emma Stone, care joaca rolul unor localnici, dar producatorii au ales actori de culoare alba in loc sa aleaga localnici.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies