marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a ratat un rol urias, desi a fost perfecta la auditii. Uite cat de oribil trebuia sa arate

Scarlett Johansson nu a primit rolul principal in cel mai recent film semnat de David Fincher - The Girl With The Dragon Tattoo, desi a fost perfecta la auditii.

Scarlett Johansson a ratat un rol urias, desi a fost perfecta la auditii. Uite cat de oribil trebuia sa arate

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI URATE TRANSFORMARI ALE ACTRITELOR!

"Scarlett a fost grozava la auditii, este o actrita desavarsita. Problema este ca, atunci cand te uiti la ea, abia astepti sa-si scoata hainele... E prea sexy", a declarat Fincher pentru site-ul vogue.com.


Regizorul a ales sa mearga pe mana lui Rooney Mara pentru rolul controversat al lui Lisbeth Salander, o tanara hackerita, noncomformista si plina de tatuaje. Vom vedea daca a facut o alegere potrivita mai ales ca tanara de 26 de ani a trecut printr-o transformare radicala pentru acest rol, unul extrem de dorit printre starurile de la Hollywood: Carey Mulligan, Ellen Page, Kristen Stewart, Natalie Portman, Mia Wasikowska, Keira Knightley, Anne Hathaway, Olivia Thirlby, Emily Browning Eva Green, Sophie Lowe, Sarah Snook, Léa Seydoux, Emma Watson si Evan Rachel Wood au dat probe pentru el.


Oricum va avea de batut un standart destul de ridicat fixat de suedeza Naomi Rapace care a facut un rol fenomenal in ecranizarea aceluiasi roman din 2009 in regia lui Niels Arden Oplev.
 

Rooney Mara in rolul lui Lisbeth Salander


Filmul spune povestea lui Mikael Blomkvist (Daniel Craig), un jurnalist de investigatii cazut in dizgratie, care este contactat de un batran nobil din clanul Vanger - Henrik (Christopher Plummer) pentru a face lumina intr-un caz. Mikael trebuie sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata acestuia, Harieta Vanger care a disparut acum 40 de ani. Filmul va ajunge in Romania pe 30 decembrie 2011.

Rooney Mara nu e singura actrita care a acceptat sa fie "uratita" pentru un rol.  Vezi care sunt cele mai incredibile transformari pentru o actrita.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies