marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci, din nou goala la 46 de ani.Cum si-a facut sotul sa planga! GALERIE FOTO

La 46 de ani, Monica Bellucci a pozat nud pentru revista Elle!

Monica Bellucci, din nou goala la 46 de ani.Cum si-a facut sotul sa planga! GALERIE FOTO

"Nu am nicio problema cu trupul meu.Nimeni nu e perfect, trebuie sa ne impacam cu asta.

Ma intreb zilnic cat va mai dura magia casniciei mele? Nu stiu care e reteta pentru o relatie de durata, e o intamplare", a declarat actrita care in septembrie face 47 de ani.


10 lucruri pe care nu le stiai despre Monica Belucci

 

1. Monica Bellucci s-a nascut pe 30 septembrie 1964 in  Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene.

 

2. Initial, a inceput o cariera in domeniul juridic, dar, in timp ce era studenta a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actrita in 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.
 

3. A fost maritata cu fotograful Claudio Carlos Basso de care a divortat in 1990. In 1999 s-a casatorit cu actorul francez  Vincent Cassel cu care are 2 fete Deva ( nascuta in 2004) si Leonie ( nascuta in 2010). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la L'appartement pentru care a fost nominalizata la un premiu Cesar.



4. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), " Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de Vincent Cassel.


5. Spune ca a fost influentata in cariera de Sophia Loren si Claudia Cardinale iar filmul preferat este A Special Day (1977) de Ettore Scola.



6. Pe langa italiana, vorbeste fluent franceza, spaniola si engleza.


7. Sotul ei a inceput sa planga cand a revazut la Festivalul de la Cannes  scena violului din "Ireversibil/ Irreversible".  "A fost atat de dulce si m-a sprijinit enorm. I-am spus ca e doar un film, ca nu e real" a marturisit actrita.



8. Mel Gibson a spus despre ea ca este prea frumoasa pentru a o juca pe Maria Magdalena in Patimile lui Hristos. Echipa de artisti make-up a muncit din greu pentru a o "urati"


9. A declarat ca nu se simte catolica. "Sunt agnostica, dar respect si sunt interesata de toate religiile!"

10. Sustine nationala de fotbal a Italiei iar in 2002  a filmat un spot pentru Dolce & Gabbana regizat de Giuseppe Tornatore ( cu care a lucrat la Malena) si cu muzica semnata de Ennio Morricone.



Sursa foto: Getty / Splash


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies