marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Moment fericit pentru Christian Bale: actorul a devenit tata pentru a doua oara

Christian Bale traieste unul dintre cele mai frumoase momente din viata sa, dupa ce a devenit tata pentru a doua oara.

Moment fericit pentru Christian Bale: actorul a devenit tata pentru a doua oara

Actorul galez Christian Bale si sotia sa, Sibi Bale, au devenit, recent, parintii unui baietel, cuplul avand si o fetita in varsta de 9 ani.

 


Christian Bale, in varsta de 40 de ani, si Sandra "Sibi" Bale, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in anul 2000 si au impreuna o fetita, Emmeline, in varsta de 9 ani, informeaza contacmusic.com. Despre noul membru al familiei nu se stiu foarte multe informatii, cuplul pastrand discretia in ceea ce priveste viata lor privata.


Intr-un interviu acordat revistei Esquire, in 2010, Christian Bale a vorbit despre ce inseamna rolul de parinte pentru el, spunand ca ii place tot ceea ce ii place si fiicei sale si ca ar putea vorbi despre ea la nesfarsit. Galezul Christian Bale a fost distribuit multi ani in productii independente, inainte de a juca in cateva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atentia publicului la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) si "Terminator - Salvarea" (2009). Recent, Christian Bale a jucat in filmul "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar 2014, la categoria "cel mai bun actor in rol principal".

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies