marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Modul inedit prin care Vin Diesel si-a anuntat urmatorul proiect: acesta pregateste filmul Hannibal The Conqueror si i-l dedica lui Paul Walker

Vin Diesel a gasit un mod inedit de a-si anunta viitorul proiect cinematografic. Actorul pregateste Hannibal The Conqueror, un film de suflet pe care vrea sa il faca de cativa ani. 

Modul inedit prin care Vin Diesel si-a anuntat urmatorul proiect: acesta pregateste filmul Hannibal The Conqueror si i-l dedica lui Paul Walker

Vin Diesel a reusit sa atraga atentia fanilor dupa ce un filmulet cu el a fost postat pe site-urile de socializare de catre Tyrese Gibson, colegul lui din seria Fast and Furious. In clip, Vin Diesel apare intr-un elicopter, deasupra unui oras, probabil Dubai. La final insa apare posterul filmului Hannibal The Conqueror, un film despre care actorul vorbeste de mai multi ani.

 

Asta ar putea fi anuntul special facut de Vin Diesel, in care sa confirme faptul ca a inceput productia Hannibal The Conqueror, despre care a vorbit in urma cu cateva luni intr-un interviu acordat celor de la MTV, in care spunea ca i-l dedica "regretatului sau frate", Paul Walker.

 

 

 „Voi gasi o cale sau voi inventa una” este mesajul insotit de clip, iar asta este o replica atribuita lui Hannibal, rostita in timpul Celui de-al Doilea Razboi Punic, atunci cand generalii sai i-au spus ca nu va putea traversa Alpii cu elefantii. Hannibal a fost considerat unul dintre cei mai straluciti comandanti militari din istorie si unul dintre cei mai mari dusmani ai Republicii Romane.

 

 

"Imi doresc de foarte mult sa fac acest film. Lista mea personala de impliniri nu va fi completa pana cand nu fac Hannibal" a spus Vin Diesel, conform CinemaBlend.

 

 



Modifică setările cookies