marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Modul emotionant prin care Vin Diesel i-a adus un omagiu lui Paul Walker pe platourile de la Furious 8. Imaginea care a primit peste 500.000 de like-uri

Au trecut 15 ani de la lansarea primului film din seria Fast and The Furious, care a devenit, intre timp, una dintre cele mai de succes serii de filme din istorie. In 2017, urmeaza sa fie lansat al optulea film. Vin Diesel i-a adus un omagiu regretatului Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina in 2013. Actorul a postat pe Instagram o imagine in care apare alaturi de Paul Walker, care le-a starnit emotii puternice fanilor sai.

Modul emotionant prin care Vin Diesel i-a adus un omagiu lui Paul Walker pe platourile de la Furious 8. Imaginea care a primit peste 500.000 de like-uri

"Multi dintre cei implicati in echipa de filmare a fimelor din seria Fast and Furious s-au intors sa ne ajute sa creem ceva special. Unul dintre ei a venit la mine la sfaristul saptamanii si mi-a zis ca ceea ce facem in acest film este incredibil, iar Paul Walker ar fi fost mandru" a fost mesajul lui Vin Diesel, insotit de poza cu ei doi.


Cu doua zile inainte, Vin Diesel a urcat si un filmulet de pe platourile de filmare de la Furious 8. "Am inceput filmarile la Furious 8, stiam ca va fi un drum sumbru. Este uimitor cum, oricat de mult succes ai avea, poti oricand sa gasesti in sufletul tau un loc atat de intunecat ca sa intri in pielea unui personaj" a spus acesta.


Furious 8 aterizeaza in cinematografe in 2017, iar cele mai noi nume care s-au alaturat distributiei sunt Charlize Theron si Scott Eastwood.

 

Dom state of mind...

A video posted by Vin Diesel (@vindiesel) on



Modifică setările cookies