marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Moartea nu poate fi pacalita in Destinatie Finala 5. Ce filme merita sa vezi in acest weekend

Moartea nu poate fi pacalita in Destinatie Finala 5. Ce filme merita sa vezi in acest weekend

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

Moartea nu poate fi pacalita nici in Destinatie Finala 5 - 3D, cel mai recent film din seria Final Destination. Regizorul Steve Quale, cunoscut si ca protejatul lui James Cameron, sisi arata experienta de peste 20 de ani in filme si propune un horror terifiant, la care a adaugat si o doza de umor negru perfecta pentru a face din Destinatie Finala 5 aventura perfecta in acest weekend.

Owen Wilson si Rachel McAdams sunt fascinati de mirajul Orasului Iubirii in Miezul noptii in Paris. Woody Allen propune o comedie amara, in care un viata unui cuplu se va schimba dupa ce ajung in Paris, un oras frumos, dar care te poate schimba intr-o singura noapte.


Alte filme care merita vazute in acest weekend: Cowboys & Extraterestri, in care westernul se imbina cu S.F.-ul, iar Harrison Ford si Daniel Craig fac echipa pentru a distruge extraterestri,  Conan 3D, cel mai celebru barbar, comedia The Change-Up , SF-ul Planeta Maimutelor: Invazia sau horror-ul  Fright Night 3D, in care il puteti vedea pe Colin Farrell in rol de vampir sexy. Cei mici se pot bucura de aventurile celor mai simpatici pitici: Strumpfii


Destinatie FInala 5



Miezul noptii in Paris
 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies