marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misterul celui mai fascinant film din 2014: Christopher Nolan a creat o banda desenata care explica mai bine intriga din Interstellar

Regizorul Christopher Nolan a creat o banda desenata pentru a-i ajuta pe spectatorii care au vizionat cel mai recent film al sau, "Interstellar: Calatorind prin univers", sa inteleaga mai bine intriga complicata din acest blockbuster SF.

Misterul celui mai fascinant film din 2014: Christopher Nolan a creat o banda desenata care explica mai bine intriga din Interstellar

VEZI AICI BANDA DESENATA

Banda desenata creata de Christopher Nolan, intitulata "Absolute Zero", se concentreaza pe misteriosul personaj Dr. Mann si pe robotul acestuia, Skipp, iar evenimentele prezentate in aceste desene le preced pe cele relatate in film, informeaza contactmusic.com.
 

 


In filmul "Interstellar", personajele interpretate de actorii Matthew McConaughey si Anne Hathaway exploreaza spatiul, in cautarea unei planete locuibile care sa devina noul "camin" al omenirii. In calatoria lor, cei doi se opresc la un moment dat pentru a-l scoate pe Dr. Mann, un fost explorator spatial, din starea de somn profund ce i-a fost indusa.

 

"Pentru mine, explorarea spatiului reprezinta extrema absoluta a ceea ce e experienta umana", spune Nolan. "Totul se rezuma la a incerca, intr-un mod sau altul, sa definim ce inseamna existenta noastra din perspectiva Universului. Pentru un realizator de film, natura extraordinara a catorva indivizi care imping limitele universului atins sau pe care-l pot atinge fiintele umane si deschid un set infinit de posibilitati. Am fost incantat de perspectiva de a face un film care sa ofere publicului o experienta prin ochii primilor exploratori care ies din galaxie, mergand catre o cu totul alta galaxie. Este o calatorie cum nu se poate mai mare si mai complex de povestit".

 


Actiunea se petrece in viitorul apropiat in care o criza agricola a ingenunchiat Pamantul. "Interstellar: Calatorind prin Univers" este cronica unei misiuni indraznete menite sa impinga barierele timpului si spatiului intr-un pariu uman disperat cu riscul extinctiei. "Am fost mereu interesat de care poate sa fie urmatorul pas in evolutia noastra. Daca Pamantul este un cuib, cum vom reactiona atunci cand va veni vremea sa-l parasim ?"


Pe aceasta panza nesfarsita a aventurii stelare pline de riscuri, Nolan ne spune ca, de fapt, ceea ce  da valoare filmului este povestea umana din centrul acestuia. "Simt sa magnitudinea si grandoarea spatiului sunt foarte interesante ca fundal pentru explorarea relatiilor interumane care sunt asa de puternice si de importante pentru noi, precum si legatura cu locul nostru in Univers".

 

Banda desenata "Absolute Zero" va fi publicata in urmatorul numar al revistei Wired. La acest numar, Christopher Nolan a colaborat in calitate de editor-invitat. In urma cu cateva zile, consilierul stiintific al producatorilor care au realizat filmul "Interstellar", Kip Thorne, a lansat la randul sau o noua carte, care se intituleaza "The Science of Interstellar". Lansat pe 5 noiembrie, filmul SF "Interstellar", realizat cu un buget de productie de 165 de milioane de dolari, a generat pana in prezent incasari de 324,8 milioane de dolari.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies