marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Minonii, lansare record in Romania. Este filmul nr.1 in toata lumea: ce incasari a facut in primul weekend

Calatoria plina de peripetii a simpaticilor Kevin, Stuart si Bob pentru a-si gasi un stapan pe care sa-l slujeasca pe viata a pornit cu succes atat pe marele ecran, cat si in afara lui. Animatia a fost excelent primita atat in Romania, cat si in restul lumii.

Minonii, lansare record in Romania. Este filmul nr.1 in toata lumea: ce incasari a facut in primul weekend

“MinioniiI” au urcat direct pe locul I all time in topul weekendurilor de lansare a unei animatii in Romania, atat ca numar de spectatori, cat si ca incasari.


Animatia produsa de studioul Illumination in colaborare cu Universal Pictures si distribuita in Romania de Ro Image 2000 a fost vazuta de 101.889 spectatori, cu incasari record de 2.117.615 lei. Este animatia cu cele mai bune incasari all time in weekendul de lansare in Romania, si cea mai de succes lansare de film all time din luna iulie in Romania.


“Minionii” aduc si un nou record pentru Ro Image 2000, fiind al treilea film cu cele mai bune incasari la lansare in 2015, dupa marile succese Fast & Furious 7 si Fifty Shades of Grey!

In SUA, animatia “Minions” este primul film care a reusit sa declaseze Jurrasic Park din fruntea clasamentului si a obtinut incasari record de 115 milioane de dolari, depasind succesul animatiei “Despicable Me 2”. Astfel, aceasta este al doilea cel mai bun debut pentru o animatie din toate timpurile.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies