marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Minciuna care a socat lumea: Ben Foster este Lance Armstrong in primul trailer al filmului biografic "The Program"

A aparut primul trailer pentru filmul "The Program", in care Ben Foster il joaca pe celebrul ciclist, Lance Armstrong.

Minciuna care a socat lumea: Ben Foster este Lance Armstrong in primul trailer al filmului biografic The Program

Filmul, regizat de Stephen Frears, este bazat pe cartea "Seven Deadly Sins: My Pursuit of Lance Armstrong", a jurnalistului David Walsh, cel care a descoperit in investigatia jurnalistica ca performantele uluitoare ale sportivului erau datorate abuzului de substante si dopajului. In film, jurnalistul este interpretat de Chris O'Dowd.

 

Filmul urmareste cariera ciclistului Lance Armstrong, care a obtinut de sapte ori Turul Frantei, insa, cariera stralucita i-a fost pusa in umbra de un scandal mediatic de proportii, dupa ce s-a aflat ca s-a dopat de cele mai multe ori, pentru a putea obtine trofeele.

 

Armstrong, unul dintre cei mai apreciati sportivi din lume, a fost facut de rusine, i s-au luat toate medaliile inapoi si i s-a interzis sa mai participe in competitii, dupa ancheta din 2012.

 


 

Floyd Landis este intepretat de tanarul Jesse Plemons, cunoscut din Breaking Bad. In realitate, Landis, si el ciclist renumit, care a fost si el testat pozitiv pentru dopaj in 2006, a intentat un proces impotriva lui Armstrong, proces ce va debuta anul viitor.

 

"The Program" se anunta o drama puternica, cu interpretari sclipitoare, in special din partea lui Ben Foster. Din distributie mai fac parte Lee Pace, Guillaume Canet, Dustin Hoffman si Jesse Plemons. The Programa n-are inca o data stablita pentru lansare mondiala, insa va avea o premiera in Franta pe 23 septembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies