marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au rupt logodna: cele mai frumoase imagini cu ei doi

Cantareata americana Miley Cyrus si actorul australian Liam Hemsworth au decis sa rupa logodna, dupa o relatie care a inceput in urma cu patru ani, au confirmat in exclusivitate pentru revista People agentii de presa ai celor doua vedete.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au rupt logodna: cele mai frumoase imagini cu ei doi

 

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu ei doi

 

Aceasta veste marcheaza sfarsitul unui an tumultuos intre cei doi, pe parcursul caruia Miley Cyrus, in varsta de 20 de ani, si Liam Hemsworth, in varsta de 23 de ani, au trait mai mult despartiti decat impreuna, scrie People.


 

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Ultimul cantec/ The Last Song", in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani.
Cele doua vedete s-au logodit in mai 2012. La inceputul acestui an, cuplul a decis sa isi amane nunta.

 

 

 

Dupa aceea, Miley Cyrus a fost vazuta de cateva ori fara inelul de logodna primit de la Liam, insa acesta a reaparut pe mana ei atunci cand cuplul s-a reunit in iulie, in Canada, unde actorul australian filma pentru pelicula "Cut Bank", si, din nou, in august, pe covorul rosu, la premiera filmului "Paranoia".

 


De atunci, se pare ca cele doua vedete au decis sa traiasca separat si sunt foarte ocupate: Miley trebuie sa pregateasca lansarea urmatorului ei album, "Bangerz", iar Liam se pregateste pentru turneul de promovare a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".
Miley Cyrus este o cantareata si actrita americana care a devenit cunoscuta gratie serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. Actrita a reusit sa socheze pe toata lumea la editia din acest an a EMA MTV Awards cu aparitie ei incendiara, considerata vulgara si indecenta.

 

 

 

 


Actorul australian Liam Hemsworth a debutat in televiziune, cu un rol in serialul "Neighbours", dar a facut destul de rapid tranzitia spre marele ecran, remarcandu-se in lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" si "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai carui frati mai mari Luke si Chris sunt si ei actori, a putut fi vazut in vara anului 2012 si in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

 

 

 

Sursa: Getty


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies