marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miley Cyrus se saruta cu Jake in Two and a Half Men: actrita a revenit pe micile ecrane dupa o pauza de 4 ani

Joi seara, fanii serialului Two and a Half Men au avut parte o surpriza. Miley Cyrus, in varste de 19 ani, si-a facut aparitia pentru prima data in serialul unde vedete sunt Ashton Kutcher si Jon Cryer.

Miley Cyrus se saruta cu Jake in Two and a Half Men: actrita a revenit pe micile ecrane dupa o pauza de 4 ani

 

Frumoasa actrita joaca rolul lui Missi, fiica unui prieten al lui Walden (Ashton Kutcher). Prezenta sexy a acesteia il va face pe personajul lui Ashton Kutcher sa se simta destul de batran, dovada fiind si aparitia seducatoare si incitanta a vedetei de la Hollywood.

Insa cel mai tare moment al episodului a fost cel in care Miley Cyrus il saruta pe Angus T.Jones, adica Jake. Aceasta este prima aparitie a actritei pe micile ecrane, dupa o pauza de 4 ani. Ultima data o juca pe Hannah Montana, in productia celor de la Disney. Miley va aparea si in urmatorul episod din Two and a Half Men.

Prezenta ei in serial nu va fi uitata usor: aceasta apare in costum de baie, topuri mulate si lenjerie intima pe durata intregului episod.


Jon Cryer, interpretul lui Alan, a laudat-o pe noua sa colega, chiar la premiile Emmy: "Miley este fantastica, are o energie incredibila si a reusit sa se integreze imediat in spiritul serialului. Dar mi-am amintit ca ea de fapt a copilarit si crescut pe platourile unui sitcom, cand era Hannah Montana", a spus Cryer, citat de Daily Mail.


 

 

Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012. In 2013, va aduce povestea impresionanta a lui Steve Jobs, in filmul biografic regizat de Joshua Michael Stern, unde il va portretiza pe fondatorul imperiului Apple.


Fanii nu au reactionat bine pe pagina oficiala de Facebook a serialului atunci cand au vazut scena cu Miley Cyrus:

- inca un motiv pentru care sa nu ma mai uit la serial
- cum sa te tunzi asa
- il vrem pe Charlie inapoi
- Ashton Kutcher nu are suflet
- Acest show nu va prinde sfarsitul sezonului
- a fost invitata sa apara in serial doar pentru ca are o gura mare
- Anger Management cu Charlie este mult mai bun
- ce cauta Miley aici?
 

 

 

Sezonul zece al serialului Two and a Half Men a debutat pe 27 septembrie, urmand sa aiba 24 de episoade.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies