marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miley Cyrus s-a logodit cu actorul Liam Hemsworth

Starleta americana Miley Cyrus s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relatie de trei ani.

Miley Cyrus s-a logodit cu actorul Liam Hemsworth

Miley Cyrus este o cantareata si actrita americana in varsta de 19 ani, care a devenit cunoscuta gratie serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal.


Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Ultimul cantec/ The Last Song" in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani.

"Sunt foarte fericita ca m-am logodit si abia astept sa am o viata lunga si fericita alaturi de Liam", a declarat Miley Cyrus pentru revista People, informeaza contactmusic.com.
 

Liam Hemsworth a cerut-o de sotie pe Miley Cyrus pe 31 mai si i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

 


Actorul australian a debutat in televiziune, cu un rol in serialul "Neighbours", dar a facut destul de rapid tranzitia spre marele ecran, remarcandu-se in lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" si "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai carui frati mai mari Luke si Chris sunt si ei actori, va putea fi vazut in aceasta vara si in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

 

Sursa: Mediafax


 



Modifică setările cookies