marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miley Cyrus, in sutien si pantaloni scurti in noul ei film!

Imagini sexy pentru Miley Cyrus, vedeta Disney celebra pentru "Hannah Montana".Actrita apare in cateva scene in filmul "So Undercover" purtand doar un sutien si o pereche de pantaloni scurti.

Miley Cyrus, in sutien si pantaloni scurti in noul ei film!

Miley Cyrus joaca in comedia "So Undercover" rolul unui investigator angajat sa protejeze fiica unui gangster, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta apare in cateva scene din film imbracata in pantaloni scurti si un sutien rosu.

"Personajul meu este o fata baietoasa. Este un agent FBI aruncat printre fete pe care nu le intelege pentru ca a fost tot timpul alaturi de tatal ei, detectiv FBI", a declarat actrita si cantareata in timpul filmarilor.


Alte imagini din film o arata pe Miley purtand tinute sexy, dar si intr-o scena de dragoste alaturi de Joshua Bowman. In filmul care va fi lansat in luna octombrie mai joaca si Kelly Osbourne.

Miley Cyrus, protagonista serialului "Hannah Montana" si fiica a cantaretului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat in film si muzica, dupa aparitia in acest serial. Serialul pentru adolescenti "Hannah Montana" spune povestea unei tinere de liceu care duce o viata secreta ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are si o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de incasari in Statele Unite anul trecut.

Sursa: Mediafax
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies