marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miley Cyrus a adus audiente record pentru Two and a Half Men. Cum a reusit vedeta sa salveze serialul

Prezenta lui Miley Cyrus in cel de-al patrulea episod din sezonul zece al serialului Two and a Half Men pare sa fi fost o alegere inspirata pentru producatorii show-ului TV.

Miley Cyrus a adus audiente record pentru Two and a Half Men. Cum a reusit vedeta sa salveze serialul

 

Fanii serialului au avut parte de o surpriza in episodul difuzat joi seara. Miley Cyrus (19 ani) si-a facut aparitia in sitcomul ale carui vedete sunt Ashton Kutcher si Jon Cryer.

 

Prezenta frumoasei vedete americane a fost una benefica pentru ratingul serialului care a crescut cu 14% fata de primele trei episoade ale noului sezon, de la 11.4 milioane de telespectatori la 13.6 milioane, acesta fiind cele mai ridicate cifre realizate in acest sezon.

 

 

Miley Cyrus a interpretat rolul lui Missi, fiica unui prieten al lui Walden (Ashton Kutcher). Prezenta sexy a acesteia l-a facut pe personajul lui Ashton Kutcher sa se simta destul de batran, dovada fiind si aparitia seducatoare si incitanta a vedetei de la Hollywood.

 

Insa cel mai tare moment al episodului a fost cel in care Miley Cyrus il saruta pe Angus T.Jones, adica Jake. Aceasta este prima aparitie a actritei pe micile ecrane, dupa o pauza de 4 ani. Ultima data o juca pe Hannah Montana, in productia celor de la Disney. Miley va aparea si in urmatorul episod din Two and a Half Men.

 

 

Jon Cryer, interpretul lui Alan, a laudat-o pe noua sa colega, chiar la premiile Emmy: "Miley este fantastica, are o energie incredibila si a reusit sa se integreze imediat in spiritul serialului. Dar mi-am amintit ca ea de fapt a copilarit si crescut pe platourile unui sitcom, cand era Hannah Montana", a spus Cryer, citat de Daily Mail.

 

Chiar daca audientele au fost pe masura, iar Miley pare sa se integreze foarte bine in echipa serialului, fanii nu au fost foarte incantati de prezenta acesteia, dovada fiind si mesajele postate pe pagina oficiala de facebook a serialului: ”Inca un motiv pentru care nu ma mai uit la serial”, ”Ce cauta Miley aici?”, ”Il vrem pe Charlie inapoi”, au fost cateva din reactiile aparute dupa difuzarea episodului.

 

Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies