marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mickey Rourke si Kim Basinger se reintalnesc dupa 26 de ani de la Nine 1/2 Weeks, thriller-ul erotic care i-a transformat in staruri mondiale: in ce film vor juca impreuna

Dupa 26 de ani de la aparitia lor in drama erotica "9 saptamani si jumatate", Kim Basinger si Mickey Rourke vor juca din nou impreuna, in thrillerul politic Black November. Cei doi actori s-au revazut la Los Angeles, acolo unde au inceput filmarile productiei.

Mickey Rourke si Kim Basinger se reintalnesc dupa 26 de ani de la Nine 1/2 Weeks, thriller-ul erotic care i-a transformat in staruri mondiale: in ce film vor juca impreuna

 

Mickey Rourke (59 de ani) va interpreta rolul lui Tom Hudson, un director de companie petroliera lipsit de scrupule, a carui firma se face vinovata de distrugerea unor sate in Nigeria, in timp ce Kim Basinger (58 de ani) va intra in pielea lui Kristy.  Alaturi de ei vor mai juca Vivica A. Fox si Anne Heche.


Cu toate ca timpul nu a iertat-o nici pe ea, Kim Basinger arata minunat la 58 de ani. Pastrandu-si farmecul care a facut-o celebra, actrita care a castigat un Oscar pentru interpretarea din L.A. Confidential (1997) pare sa traiasca o a doua tinerete. De cealalta parte, Mickey este doar epava a barbatului chipes de altadata. Imbatranit si distrus de operatii estetice, Rourke si-a pierdut din farmecul care l-a facut celebru de-a lungul carierei.

 

Vezi AICI fotografiile


Rourke si Basinger au aparut si pe afisul lungmetrajului "The Informers" din 2008, insa ei nu au avut nicio scena comuna in acel film. Filmul "Black November", in care va juca si Anne Heche, va fi lansat in partea a doua a acestui an.

 


Comparat cu Marlon Brando, gratie rolului Rusty James din Rumble Fish, actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood in anii 1980, dupa rolul din "9 saptamani si jumatate" (1986). Cateva alegeri neinspirate i-au marcat in sens negativ cariera din actorie. In 1991, starul american a decis sa isi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase in anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, iesind desfigurat din aceasta perioada mai putin fasta din viata sa.


Revenirea in prim-planul cinematografiei mondiale si-a facut-o in stil de mare actor. La varsta de 56 de ani, Rourke a primit rolul luptatorului profesionist de wrestlering din drama The Wrestler, care rezona cu propriul lui traseu din viata si care i-a adus o nominalizare la categoria cel mai bun actor in rol principal la cea de-a 81-a gala a premiilor Oscar.


In anii 2000, Mickey Rourke a intrat in atentia publicului datorita rolurilor din Sin City (2005), 13 (2010), Iron Man 2 (2010) si The Expendables (2010).

Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, in "Niciodata sa nu spui niciodata" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 saptamani si jumatate", "Batman" si "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar si Globul de Aur.


sursa foto: dailymail.co.uk


Galerie foto


Modifică setările cookies