marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Rodriguez si Gina Carano, in cea mai tare scena de lupta din istoria cinematografiei: actritele s-au antrenat 3 luni pentru duelul din Fast and Furious 6

Fast and Furious 6 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune filme ale seriei, unul dintre motivele acestui succes fulminant fiind si frumoasele actrite care au facut parte din distributie.

Michelle Rodriguez si Gina Carano, in cea mai tare scena de lupta din istoria cinematografiei: actritele s-au antrenat 3 luni pentru duelul din Fast and Furious 6

 

Iar cand Gina Carano si Michelle Rodriguez se lupta cu mare indarjire, lucrurile nu pot merge decat in sensul dorit. Scenele in care cele doua actrite se lupta nu sunt deloc scurte, iar miscarile pe care le-au aratat sunt demne de o adevarata gala de box. De altfel, nu putini au fost cei care au marturisit ca scena in care Gina si Michelle se lupta cu mainile poate fi considerata cea mai extrema scena de lupte feminine din istoria cinematografiei. 

 

"Acesta a fost si obiectivul nostru", a marturisit Michelle Rodriguez. Fara sa foloseasca arme, cele doua actrite s-au bazat doar pe pumni, scopul lor fiind sa creeze "cea mai buna scena din istorie", asa cum le-a indrumat si regizorul Jusin Lin.

 

 

"Aveam nevoie de cineva care sa reziste din punct de vedere fizic in fata lui Rodriguez. Carano a devenit candidatul ideal", a declarat Lin.

 

Prima scena in care s-au luptat au filmat-o in Londra, intr-o singura zi. Dar pentru asta s-au antrenat aproape trei luni de zile. Si nu au folosit nici duble, nici cascadori. 

 

"Acesta a fost modul nostru in care am vrut sa ridicam stacheta. Fetele care vor urma sa aiba asemenea scene in fileme lor se vor concentra sa faca mai bine decat noi",  a declarat Rodriquez.

 

 

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).

 

Singura cale de a distruge organizatia este sa o infrunte in strada. Asa ca Hobbs il roaga pe Dom sa isi reuneasca echipa in Londra. Rasplata? Anularea pedepselor pentru intreaga echipa si posibilitatea de se intoarce acasa si de a-si reintregi familiile.

 

 

In 2011, Fast Five a facut peste 626 milioane de dolari cu un buget de 125 de milioane de $. Vin Diesel a promis ca noul film va aduce o parada de masini ametitoare si curse care te vor tine lipit de scaun la cinema. La nivel global, seria Furios si iute a facut incasari totale de 1.6 miliarde de dolari si mai mult ca sigur ca va ajunge la 2 miliarde dupa lansarea celui de-al saselea film. In Romania, pelicula va aparea in cinematografe in 24 mai. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies