marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender recreeaza un moment legendar din viata lui Steve Jobs intr-o noua imagine de promovare al filmului regizat de Danny Boyle

Noul film despre viata lui Steve Jobs se anunta a fi unul captivant, in ciudat tuturor problemelor intampinate. Filmarile se afla in toi, iar in acelasi timp, studiourile Universal au inceput si o campanie de marketing, in centrul careia se afla protagonistul filmului, Michael Fassbender.

Michael Fassbender recreeaza un moment legendar din viata lui Steve Jobs intr-o noua imagine de promovare al filmului regizat de Danny Boyle

Chiar in mijlocul filmarilor pentru Steve Jobs, film regizat de Danny Boyle si cu Michael Fassbender in rolul fondatorului imperiului Apple, pe internet a aparut un poster in care actorul britanic apare in rolul lui Steve Jobs. Imaginea a fost postata zilele trecute pe Redditt si il infatiseaza pe Fassbender ca Steve Jobs, intr-un poster reclama pentru computerele NeXT, marele pas al lui Jobs in revolutia calculatoarelor personale.

 

Imaginea este creata ca o reclama pentru calculatoare NeXT, insotita de un tex, citat al lui Steve Jobs: "In anii '80, computerele personale si-au indeplinit misiunea: de a spori productivitatea individuala. Dar acum, asta nu mai e suficient" este textul care apare chiar langa logo-ul NeXT.

In 1985, dupa ce a pierdut batalia cu consililul de directori ai companiei Apple, pe care el a fondat-o, Steve Jobs a fost nevoit sa plece de conducerea propriei companii. Asta nu l-a impiedicat sa revolutioneze lumea tehnologiei si a infiintat compania NeXT., care avea in plan crearea unei platforme  de computer specializata in invatamant superior si business. In 1997, Apple a cumparat NeXT si asta l-a adus inapoi la conducerea companiei Apple, unde a ramas pana la moartea sa, in 2011.

 

Acesta este al doilea film despre viata lui Steve Jobs, dupa Jobs, in care Ashton Kutcher il portretiza pe fondatorul Apple. Dar, desi asemanarea dintre cei doi era izbitoare, nu au fost prea multi cei care au laudat filmul. In schimb, Danny Boyle, castigator al unui Oscar cu Slumdog Millionaire, este clar ca nu mizeaza atat de mult pe asemanare, ci pe stil si viziune: in toate imaginile lansate pana acum Fassbender nu a fost niciodata machiat sa arate izbitor, ci mai mult i-a imprumutat atitunea, iar asta s-ar putea sa fie un punct forte, iar filmul sa exceleze la toate capitolele unde filmul precendet n-a reusit.

 

Steve Jobs se va lansa in SUA pe 6 octombrie 2015.

 

 

#michaelfassbender

A photo posted by @seannung on


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies