marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender lauda filmul Assassin’s Creed si il compara cu The Matrix. Dezvaluirile facute de actor despre filmul asteptat de milioane de fani

Una dintre cele mai asteptate adaptari cinematografie dupa un joc video este clar Assassin’s Creed. Michael Fassbender, producator si actor in rol principal, a oferit un interviu pentru publicatia Collider, in care a facut cateva dezvaluiri interesante.

Michael Fassbender lauda filmul Assassin rsquo;s Creed si il compara cu The Matrix. Dezvaluirile facute de actor despre filmul asteptat de milioane de fani

Assassin’s Creed se va lansa in decembrie, iar din dezvaluirile facute de actorul Michael Fassbender, se anunta un film de exceptie. Mai mult, actorul l-a asemanat cu The Matrix, un film care a schimbat regulile cinematografice.

 

Povestea filmului Assassin’s Creed va fi inspirata de jocurile video. Astfel, Callum Lynch descopera ca este urmas al societatii secrete de Asasini, prin intermediul unor amintiri deblocate care ii permit sa retraiasca aventurile stramosului sau, Aguilar, din secolul XV, in Spania. Dupa ce dobandeste suficiente cunostinte si abilitati, acesta incepe o lupta cu Cavalerii Templieri, in epoca prezenta.
 

Intr-un interviu acordat publicatiei Collider, Fassbender a dezvaluit ca filmul este un proiect cinematografic ambitios: "Intotdeauna m-am gandit la The Matrix cand am dezvoltat acest proiect. Mi s-a parut foarte interesanta aceasta idee de amintiri intiparite in ADN. Calatoria devine una fantastica si mult mai complexa, pe parcurs, iar publicul va avea o experienta diferita".

 

Cu toate ca este un proiect science-fiction de anvergura, actorul spune ca au fost folosite foarte putine "ecrane verzi" si cele mai multe dintre cascadorii au fost reale. "Am folosit foarte putine ecrane verzi, ceea ce este neobisnuit pentru astfel de filme. Avem cascadori care au realizat cateva scene impresionante, sar intre cladiri, unul dintre ei a sarit, fara coarda, deci o sa fie incredibil" a mai psus actorul.


Fassbender a mai spus ca filmul nu va fi extrem de violent, asa cum ar sugera titlul si ca filmarile au avut loc in locatii reale, inclusiv in Malta.
 

Assassin's Creed se va lansa in cinematografe pe 21 decembrie 2016.


Galerie foto


Modifică setările cookies